Loga Dance School aniversează 15 de la înfiinţare

Scris de Eva Laczko, 09 octombrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

E sărbătoare mare la Loga Dance School! În cadrul spectacolului de Gală, care va avea loc duminică, 16 octumbrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare şcoala de dans aniversează 15 ani de la înfiinţarea sa, timp în care şi-a realizat un palmares foarte bogat, oferind momente speciale pentru sute de sportivi şi pasionaţi de dansul de societate.
Prezentatorul Galei aniversare Loga Dance School va fi Cătălin Măruţă, iar pe scenă vor evolua cei mai mulţi elevi ai şcolii, începând de la cei mici până la seniorii clubului, de la începători până la sportivi de performanţă, câştigători ai numeroaselor premii naţionale şi internaţionale.
Bilete se mai găsesc, în număr limitat, la sediul Loga Dance School, str. Martirilor Deportaţi nr. 30, zilnic, între orele 18.00 – 21.00. Toţi iubitorii acestui sport al eleganţei şi artei sunt aşteptaţi cu drag la spectacol.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517