Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Locuitorii din Moftin nu vor despăgubiri, dar Primăria cere refacerea drumurilor distruse

Scris de Matei Larisa, 09 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Canadianul Mike Miller a coordonat echipa care a stins flacara de la Moftin

Canadianul Mike Miller a coordonat echipa care a stins flacara de la Moftin

Mike Miller, coordonatorul intervenţiei de la Moftin şi totodată preşedintele companiei Safety Boss, reprezintă o adevărată legendă.

Acesta a ajutat la rezolvarea a peste 500 de astfel de cazuri, făcându-se remarcat în special în anul 1991, în Kuweit, unde a ajutat la stingerea a 180 de câmpuri petroliere în numai 200 de zile.

Mai multe informaţii despre istoricul lui Mike Miller veţi putea citi în numărul viitor al Informaţiei de Duminică.

Abonează-te acum Online!
 1. New York a spus: 11 ianuarie 2018, ora 18:55

  Daca drumurile erau facut cum trebuia ……… nu cu o galeata de smoala si o lopata de piatra ……. nu era nevoie refacute o seara placuta

 2. ALEX al V-lea a spus: 10 ianuarie 2018, ora 17:09

  Si daca ar fi iesit o nenorocire? Cineva ar trebui sa plateasca pentru faptul ca au pus in pericol o arie mare din acest judet. Poate n-ar fi rau sa se aminteasca alte cazuri cand totul a iesit prost. Ma mir ca-i mai lasa sa exploateze acel gaz. Ei cu profitul iar noi cu consecintele… este extraordinar ce se intampla in tarisoara noastra.

 3. Vasile Pop a spus: 10 ianuarie 2018, ora 15:33

  Vreau sa fac o precizare referitoare la incendiul de la Moftinu Mare,pentru ca sunt unii care comenteaza in necunostinta de cauza.Canadienii care au venit acolo nu au venit pentru stingerea incendiului.Au venit pentru a taia schela si a face captarea gazului.A durat atat de mult pentru ca au incercat mai multe metode de indepartare a schelei si captare a gazului.Pompierii au asigurat protectia echipei olandeze si au stins incendiul.Incendiul a fost stins de catre pompierii romani in doar de 30 de secunde.”

 4. Dac Bulibas a spus: 10 ianuarie 2018, ora 11:23

  Draga Larisa A. M, mai bine ne prezentai costurile intregii interventii respectiv costurile cu Mike Miller si cine a platit interventia ca ar fi fost mai interesant…. ( specialisti in domeniu sunt si in Ungaria, poate ne costa mai putin.). Ne-am ales si cu drumuri distruse in urma aceste interventii . Cine suporta costurile reparatiilor ?. Asta ma intereseaza in principal ca informatii despre Mike Miller gasesc si pe Net !…. ( Sper ca nu din bugetul local ati acoprit cheltuialile !!!)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.