Locuitorii din Micro 15 şi 16 contestă desfiinţarea trecerii de pietoni de pe Careiului | Informaţia Zilei

Locuitorii din Micro 15 şi 16 contestă desfiinţarea trecerii de pietoni de pe Careiului

Scris de I. Z., 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ultima perioadă mai mulţi sătmăreni cititori ai ziarului nostru ni s-au adresat cu gândul de a-şi manifesta nemulţumirea faţă de autorităţile locale care au decis desfiinţarea unei treceri de pietoni de pe Drumul Careiului din Satu Mare, fără o consultare cetăţenească. Reclamanţii sunt revoltaţi pentru că a fost desfiinţată o trecere de pietoni între cartierele Micro 15 şi 16. Oamenii susţin că prin această decizie pierd foarte mult timp până să traverseze Drumul Careiului.

Distanţa dintre trecerea de pietoni din vecinătatea sensului giratoriu de la „Crinul” şi până la următoarea este de ordinul a câteva sute de metri. Prin intermediul acestui semnal transmis prin publicarea acestei sesizări oamenii încearcă să se adreseze autorităţilor pentru a reanaliza oportunitatea desfiinţării acestei treceri care acum este un real pericol pentru şoferi. Unii cetăţeni grăbiţi, care ignoră indicatoarele amplasate pentru a semnaliza suspendarea trecerii de pietoni, ajung în faţa maşinilor. Poate după ce se vor produce evenimente nedorite autorităţile vor lua decizia salutară. Ar fi păcat să fie oameni răniţi din motive discutabile.

Abonează-te acum Online!
  1. stefan a spus: 09 noiembrie 2019, ora 17:25

    Sa fim seriosi! Pana la trecerea de pietoni de la Crinul sunt maxim 150 de metri, iar in partea cealalta,spre Carei, sunt 50 de metri. Hai sa nu mai fim comozi, putem merge pe jos cateva sute de metri. Cu treceri de pietoni din suta in suta de metri nu vom fluidiza traficul, dimpotriva… Unde mai pui ca trecerea de la CEC este semaforizata.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345