Localităţile cu incidenţa peste 1,5 în judeţul Satu Mare

Scris de I. Z., 11 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare a adoptat miercuri Hotărârea nr. 51 privind completarea Hotărârii CJSU nr. 46/03.11.2020 cu privire la stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor generate de COVID-19.

Astfel:
Art.1. Se aprobă lista unităţilor administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislaţie de specialitate acolo unde rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori se încadrează între limitele 1,5 şi 3, conform anexei nr.1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Se aprobă lista unităţilor administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislaţie de specialitate acolo unde rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori depăşeşte limita de 3, conform anexei nr.2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.3. Actualizarea anexelor 1 şi 2 se va realiza la un interval de 48 de ore cu obligativitatea respectării măsurilor pentru o perioadă de 14 zile calendaristice.

Sursă: Prefectura Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517