10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Liderul UDMR se declară şocat de declaraţiile premierului

Scris de Mioara Maxim, 12 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că premierul Mihai Tudose

trebuie să-şi retragă declaraţia privind autonomia Ţinutul Secuiesc şi să îşi ceară scuze, adăugând că aceasta l-a şocat şi că este inaaceptabilă.

„Absolut inacceptabile. Nu mă aşteptam de la Mihai Tudose, pentru că nu are antecedente, el nu avea declaraţii de acest tip niciodată de când eu îl cunosc, de aceea m-a şocat această declaraţie. În UE nu poţi să propui fără consecinţe politice reintroducerea pedepsei capitale şi după aceea să spui pentru o comunitate mai mică sau mai mare că nu eşti de acord cu ideile comunităţii respective şi se vor flutura, că vor fi spânzuraţi, că vor fi omorâţi. Deci din acest punct de vedere, eu cred că nici această declaraţie nu poate să rămână fără consecinţe. În primul rând, eu aştept scuze de la premierul Tudose şi retragerea acestor cuvinte (…). În UE nu cred că poate să rămână în funcţie pe termen lung, poate să fie credibil un om politic care face astfel de afirmaţii şi care spune că se vor flutura lângă steag unii sau alţii”, a declarat Hunor la RFI, citat de Mediafax.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, referitor la declaraţia comună privind autonomia regională sau teritorială, autonomia locală şi cea culturală, semnată de liderii UDMR, PPMT ŞI PCM, că nu se pune problema unei astfel de autonomii şi toţi cei care vor flutura steagul secuiesc, vor flutura alături de steag.

Ambasadorul României a fost convocat la Ministerul ungar de Externe după declaraţiile lui Mihai Tudose, care s-a pronunţat împotriva oricărui dialog privind autonomia.

În plus, partidele din Ungaria au criticat dur declaraţiile anti-autonomie ale premierului Mihai Tudose

Abonează-te acum Online!
 1. Marius a spus: 14 ianuarie 2018, ora 20:46

  Numai provocari din partea ungurilor.Politica noastră este foarte slabă.Daca in primării găsim alte steaguri decât cele prevăzute de lege şi organele le vad şi nu iau măsuri atunci despre ce vorbim.Daca este lege sa se respecte.Problema ca am ajuns ca ungurii din românia sa aiba mai multe drepturi decat noi.La noi se poate orice!Popor migrator a uitat de unde a venit caci şi Panonia unde si-au pus tabara este a noastră.Ce ar fii ca şi noi să cerem acest ţinut?!
  Români sa nu toleram!

 2. Babacu a spus: 14 ianuarie 2018, ora 13:24

  Da’ de ce este „rebut genetic”? Numai pentru ca v-a luat la misto? Dar ce faceti voi instigind la nerespectarea Constitutiei ce este? Chiar asta este „andire primitiva nu corespunde normelor civilizatiei europene „! Daca imediat dupa revolutie am fi avut un Tudose in loc de Iliescu, UDMR nu s-ar fi infiintat.

 3. Dac Bulibas a spus: 14 ianuarie 2018, ora 11:46

  Un asemenea premier cu mentalitate de Evul Mediu trebuie inlaturat !. Mihai Tudose este un rebut genetic, incapabil la autodezvoltare mintala, avand gandire primitiva nu corespunde normelor civilizatiei europene actuale. Este un model rusinos, incapabil, de trista amintire si nedemn de urmat !!!.

 4. alinaalinuta5666@yahoo.com a spus: 13 ianuarie 2018, ora 07:13

  marius,dute si iati medicamentele

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.