18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Liderul de sindicat Dan Burulea anunţă că din 7 iunie va face greva foamei

Scris de Sergiu Podina, 02 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dan Burulea, lider sindicat

Dan Burulea, lider sindicat

Dan Burulea – liderul CNSLR Frăţia Satu Mare a anunţat în cadrul emisiunii “Audienţe în direct” de la Informaţia TV că va intra în greva foamei din 7 iunie. Nerespectarea unor hotărâri ale Curţii Constituţionale sau a Tribunalului Satu Mare de către autorităţile locale, judeţene, dar şi de unele instituţii cu responsabilităţi în domeniile direct implicate, reprezintă motivele pentru care liderul de sindicat a luat această decizie radicală.

El a înştiinţat şi autorităţile locale de intenţia sa. Redăm mai jos scrisoarea trimisă către Prefectul judeţului, primarul municipiului Satu Mare :i Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

„Subsemnatul Dan Burulea, în calitate de preşedinte al Uniunii Judeţene C.N.S.L.R. – FRĂŢIA Filiala Satu Mare, în numele şi pentru membrii de sindicat din cadrul Unităţilor Administrativ Teritoriale din Judeţul Satu Mare şi instituţiile publice din subordinea acestora vă aduc la cunoştinţă următoareleŞ

– Pentru lipsa asumării considerentelor şi refuzul aplicării Deciziei nr.794/2016 a Curţii Constituţionale de către unii dintre reprezentanţii instituţiilor publice menţionate, respectiv: pentru refuzul de a încadra şi acorda funcţionarilor publici şi personalului contractual, salariul la nivelul maxim existent din cadrul întregii familii ocupaţionale, începând cu data de 01.08.2016:

– Pentru lipsa de protecţie a salariaţilor şi diminuarea salariilor acestora, ca urmare a punerii în aplicare a unor decizii nelegale, abuzive a Camerei de Conturi a Judeţului Satu Mare:

– Pentru nerespectarea clauzelor contractului colectiv de muncă şi refuzul executării unei sentinţe judecătoreşti de către conducerea D.G.A.S.P.C. Satu Mare:

– Pentru încălcarea principiului autorităţii de lucru judecat, a principiului egalităţii în faţa legii şi a principiului egalităţii de tratament, de către unii dintre judecătorii Tribunalului Satu Mare:

– Pentru lipsa de organizare şi încălcarea regulilor economicităţii şi de administrare a procedurii de comunicare şi citare în cazul litigiilor de muncă.

Începând cu data de 07.06.2017, personal voi începe greva foamei pe durată nedeterminată. Acest protest, îl voi desfăşura fără să-mi încetez activitatea prin muncă, iar între orele 14-16 a fiecărei zile voi protesta în parcul central din Municipiul Satu Mare, lângă Statuia lui Vasile Lucaciu.

Pentru a putea desfăşura acţiunea de protest lângă Statuia lui Vasile Lucaciu, vă solicit să-mi asiguraţi dreptul la un spaţiu/perimetru de manifestare unde să-mi amenajez o umbrelă, o masă şi un scaun, pentru a nu deranja ordinea şi liniştea publică şi să-mi asiguraţi protecţia împotriva unor eventuale acte de agresiune îndreptate împotriva mea.”

Abonează-te acum Online!
  1. privat a spus: 07 iunie 2017, ora 15:13

    un om cumsecade

  2. petru ciupac a spus: 07 iunie 2017, ora 10:30

    La lovit in sfarsit rusinea de a se lafai de zeci de ani din bani nemunciti si fara nici o activitate. Cladirea mostenita de la sindicat este un cuib pentru mai multi impostori sindicali!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.