Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Liderii UDMR au ciocnit o cupă de şampanie

Scris de Eva Laczko, 28 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Casa Şvabilor a găzduit joi, 28 decembrie, tradiţionala întâlnire de sfârşit de an a UDMR, când, într-un cadru familial, aleşii formaţiunii, colaboratorii şi reprezentanţii presei sunt invitaţi să ciocnească o şampanie şi să le mulţumească tuturor pentru efortul depus în munca lor comună.

La eveniment au participat circa 200 de persoane, atmosfera fiind foarte degajată şi plăcută.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 29 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 05 ianuarie 2018, ora 11:47

  @Babacule !, atunci de ce nu vrei sa le respecti drepturile si nu militezi ca drepturile lor sa fie respectate de catre Statul roman ?. Daca tu ai Facultati in lb. romana de ce nu pot avea si maghiarii o Facultate in lb. maghiara ?. Cu ce te deranjeaza acest lucru ?. Si maghiarii platesc taxe si impozite la fel ca si tine. Ei stiu mai bine de ce au nevoie pt. pastrarea identitatii lor nationale decat tine !. Cu ce te afecteaza acest lucru ?.

 2. Babacu a spus: 04 ianuarie 2018, ora 11:41

  Mai @Dac Bulibas, nu prea te bag in seama dar acum fac o exceptie: sa stii ca mi s-a intimplat de multe ori sa ma bazez pe maghiari mai mult decit pe romani. De multe ori romanii sint mai rai decit maghiarii. Deci nu sint „Huni”, sint maghiari normali si cu bun-simt, ceea ce nu este cazul la tine.

 3. Dac Bulibas a spus: 04 ianuarie 2018, ora 11:31

  Prietenii @Babacului sunt Huni/( Cand…) ( hun- roman sau hun-magyar in functie de contextul de imprejurari…) nu maghiari !. Maghiarii au alta mentalitate.

 4. Babacu a spus: 04 ianuarie 2018, ora 10:32

  Voi maghiarii suferiti de mania persecutiei. Eu cunosc bine psihologia maghiarilor si stiu ca exista multi oameni de buna calitate si stiu ca unii se lasa influentati de lideri fara scrupule. „Maghiarii urla de dureri inchipuite” spunea Octavian Goga la inceputul secolului trecut. N-am nimic cu maghiarii, am ceva cu toti cetatenii romani care nu recunosc Constitutia Romaniei. Atit si nimic mai mult. Prietenii mei maghiari nu fac politica (nici eu nu fac), dar printre prieteni pot spune ca nu se numara udemeristi. Ne purtam unii cu altii fara sa se tina cont de nationalitate, ca intre oameni normali. Pe acest site scriu si oameni rai, provocatori, plini de ura, nu doresc sa fiu prieten cu asrfel de oameni.

 5. ado a spus: 03 ianuarie 2018, ora 19:14

  Si prietenii tai maghiari cum apreciaza comentariile tale profund prietenesti ?

 6. Dac Bulibas a spus: 30 decembrie 2017, ora 12:11

  Prieteni la bautura se gasesc multi,…, adevaratii mai putin !. Eu merg pe calitate si nu pe cantitate astfel imi aleg si prietenii respectiv, anturajul !. UDMRaiul satmarean a obtinut un vot etnic si nu unul meritat, nu sunt cu nimic mai buni decat romanii prezentati spre a fi alesi din alte partide !. Oamenii valorosi nu sunt apreciati si votati de marea prostime existanta ….. ( … ati ales pe Dorel olteanul in dauna lui Suta Nicolae… ) Pe acestia meritati, nimic mai mult !.

 7. Babacu a spus: 29 decembrie 2017, ora 18:00

  @Dac Bulibas: intre noi exista o mare diferenta: eu am mai multi prieteni maghiari decit ai tu romani.

 8. Dac Bulibas a lu' Pigus a spus: 29 decembrie 2017, ora 15:09

  Dupa ce i-au pro-stit pe oameni sa-i voteze dupa care au marit impozitele ,acum pot bea sampania !!Fi-le-ar ultimul pahar…

 9. Dac Bulibas a lu' Pigus a spus: 29 decembrie 2017, ora 15:08

  Dupa ce i-au prostit pe oameni sa-i voteze dupa care au marit impozitele ,acum pot bea sampania !!Fi-le-ar ultimul pahar…

 10. Dac Bulibas a spus: 29 decembrie 2017, ora 14:27

  Ce frumosi sunt, manca-i-ar mamaaaa !.

 11. Dac Bulibas a spus: 29 decembrie 2017, ora 10:24

  Eu nu respect pe cei care mint si se cred deasupra celorlalti , care nu vor sa recunoasca ca Romania este un stat multinational asa cum este si de fapt ca urmare nu recunosc nici minoritatile nationale ( stat national….) dar in schimb stau cu mana intinsa in forma de „salut romanesc” la contributii, taxe si impozite pe care le aduna de la acestia. Totodata eu nu dau doi bani pe parerile si opiniile celui care sapa si cauta mizerie in ograda altuia cand ograda lui este plina numai cu asa ceva….

 12. Babacu a spus: 29 decembrie 2017, ora 09:16

  Imi pare rau daca supar pe cineva dar nu dau doi bani pe o formatiune care nu respecta Constitutia Romaniei.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.