20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Liderii PSD ai Regiunii de Nord-Vest consideră că Liviu Dragnea trebuie să rămână preşedintele partidului

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Vicepreşedinţii PSD ai Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea şi Doina Pană, alături de liderul PSD Cluj, Horia Nasra, preşedintele PSD Bistriţa Năsăud, Radu Moldovan, preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang şi liderul PSD Sălaj, Tiberiu Marc au luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunţată

astăzi, însă au arătat ca aceasta este o decizie în primă instanţă, iar Liviu Dragnea se bucură, în continuare, de prezumţia de nevinovăţie, până la rămânerea definitivă a sentinţei stabilită de ultima instanţă de judecată.

Coaliţia PSD-ALDE trebuie să continue dezbaterile în vederea adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Liderii social-democraţi ai Regiunii de Nord Vest aşteaptă ca apelul să fie judecat în concordanţă cu decizia CCR şi îl susţin în continuare pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

”Preşedintele Liviu Dragnea nu are nici un motiv de a-şi înainte demisia înainte de pronunţarea unei decizii finale şi toţi trebuie să ne raportăm la prevederile Constituţia României, la Directivele Europene şi la standardele Comisiei de la Veneţia, care garantează prezumţia de nevinovăţie.

Coaliţia la guvernare PSD+ALDE nu trebuie să fie afectată şi, de aceea, nici guvernarea nu va avea de suferit. Ne vom concentra pe realizarea programului de guvernare şi vom duce până la capăt reforma justiţiei cu transpunerea în legislaţie a deciziilor CCR, CEDO şi Directivele Europene.

Avem încredere că Liviu Dragnea îşi poate demonstra în faţa instanţei nevinovăţia şi poate transforma în achitare, după judecarea apelului, sentinţa de joi.

Reprezentanţii social-democraţi ai Regiunii de Nord-Vest fac un apel la solidaritate şi unitate în interiorul Partidului Social Democrat, fiind solidari cu Liviu Dragnea”, arată reprezentanţii PSD ai Regiunii de Nord-Vest.

Biroul de presă al PSD Regiunea de Nord Vest

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 25 iunie 2018, ora 11:13

  Ai dreptate, nu-i de joaca… persoanele cu probleme psihice trebuie izolate si bagate in camasa de forta.
  Cit despre Panonia nu stiu nimic, dar chiar daca ar fi adevarat, ar functiona dupa legile romanesti. Exista in tara multe hoteluri cu actionari straini.

 2. Dac Bulibas a spus: 25 iunie 2018, ora 10:46

  @Babacule ! vezi ca cu @gigi nu-i de joaca…. Ai aflat ca celebra cladire Hotelul Dacia a ajuns in posesia ungurilor si se va numi din nou PANNONIA ?. Despre asta nu vorbeste/scrie nimeni……, si-a schimbat proprietarul !.

 3. gigi a spus: 24 iunie 2018, ora 19:27

  prin acel joc de cuvinte, boule, ai spus nimic inafara de acelasi lucru, boule…prezumtia de a fi cinstit sau prezumtia de a fi cinstit e acelasi lucru , boule, fmm de handicapat sa-ti fut azi si maine de BOU care esti pe persoana fizica. iar „nuanta” ti-o bag direct in kizda ma-tii de bou.

 4. Babacu a spus: 24 iunie 2018, ora 14:01

  @gigi: ma loaza, a fost un joc de cuvinte la ce a spus primitivul @Dac Bulibas. Dar asta este peste puterile tale de intelegere.

 5. amygos a spus: 24 iunie 2018, ora 12:46

  Urmărirea penală,nu finală am vrut să zic :))

 6. gigi a spus: 24 iunie 2018, ora 11:21

  cica „prezumtia de om cinstit”…doamne fereste ce fapturi inteligente p-aici :))

 7. Babacu a spus: 24 iunie 2018, ora 09:06

  Eu n-am nevoie de unul cu „prezumtia de nevinovatie”, eu am nevoie de prezumtia de om cinstit, care n-are treaba cu justitia.

 8. amygos a spus: 24 iunie 2018, ora 09:01

  Intr-o ţară normală un politician in situaţia lui Dragnea nu mai aşteaptă sentinţa finală!Se retrage din toate funcţiile publice incă de când incepe urmărirea finală!
  Dar noi nu suntem o ţară normală!!

 9. Dac Bulibas a spus: 23 iunie 2018, ora 13:20

  Pana la o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante de judecata exista prezumtia de nevinovatie oricare ar fi deciziile anterioare !. Ca urmare stati si asteptati linistiti, va pupa tata sau mama cum doriti !. In schimb. CCR a decis ca faraoanca ( Kovesi ) trebuie sa plece ! iar aceasta decizie inca nu este respectat si pusa in aplicare !!!..

 10. Babacu a spus: 22 iunie 2018, ora 10:26

  Vai, vai, tulvai! striga acum hahalerele pesediste si aldiste.
  Ioi, Ioi, Istenem! striga acum hahalerele udemeriste.
  Mai lingatori de clanta, faceti iar un miting de sustinere pentru infractorul vostru, poate va arunca iar citeva graunte pe jos.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.