20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Lider PNL: Bugetarii să renunţe la vouchere, sporuri şi pensii speciale

Florin Cîţu a afirmat că bugetarii din instituţii sunt praf

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, spune că bugetarii trebuie să lucreze fără vouchere. tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale. Liberalul spune că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat.

În replică, Mihai Fifor – ministru interimar al ministerului Administraţiei şi Internelor – spune că liberalul îi dispreţuieşte pe români şi că ar trebui să plece acasă sub eticheta de «bugetar praf». Sindicatul bugetarilor solicită demisia lui Florin Cîţu din funcţia de senator, artătând că dacă ar fi fost respectată voinţa românilor acesta nu s-ar afla în Senat.

SED LEX îi cere lui Cîţu să retragă din sectorul bugetar ”pilele” celor din PNL

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, spune că salariile bugetarilor sund duble faţă de cele din sectorul privat şi aceştia ar trebui să accepte să muncească fără vouchere, fără tichete de masă, sporuri şi pensii speciale.
“Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble faţă de cele din sectorul privat. DUBLE!”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Liberalul mai spune că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi ceilalţi români muncesc ca bugetarii să trăiască bine.

“Restul românilor, din ţară şi din străinătate, muncesc pentru ca bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă. Sunt două soluţii pentru a elimina această discriminare promovată şi susţinută de guvernele socialiste. Dacă bugetarii vor să-şi păstreze aceste beneficii, atunci trebuie să accepte să plătească taxe mai mari pe venit decât cei din sectorul privat. Nu este o soluţie optimă. (…) Bugetarii trebuie să accepte să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă, tot felul de sporuri, pensii speciale şi mai ales trebuie să accepte să fie concediaţi atunci când nu-şi fac treaba”, a explicat liberalul.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat că PNL îi dispreţuieşte iar pe români şi îi sugerează senatorului PNL Florin Cîţu să plece din Parlament, sub eticheta “bugetar praf”.

“PNL dispreţuieşte românii care muncesc şi îi ameninţă pentru a nu ştiu câta oară cu tăieri. Domnule Cîţu, să speraţi să nu aveţi nevoie să intervină pentru dumneavoastră un pompier «praf» la incendiu, un medic «praf» la UPU sau un poliţist «praf» dacă vă aleargă cineva cu un cuţit la brâu”, a scris Mihai Fifor pe Facebook. Fifor îi reaminteşte lui Cîţu că şi el este plătit de la bugetul de stat. „Începeţi dumneavoastră, domnule Cîţu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, şi plecaţi acasă sub eticheta de «bugetar praf»”, a conchis Fifor.

Sindicatul Bugetarilor SED LEX solicită demisia senatorului PNL Florin Cîţu şi arată că este obligat să completeze solicitările de reorganizare a sectorului public pe care liberalul le propune în situaţia în care PNL va ajunge la guvernare. Astfel, sindicaliştii îi reamintesc senatorului că românii au cerut maxim 300 de parlamentari, o singură cameră. În plus sindicatul propune retragerea din sectorul bugetar a tuturor ”pilelor”, relaţiilor celor din partidul pe care îl reprezintă şi care au fost aduşi forţat în sectorul ”bugetar”, aşa cum îl numeşte dânsul, fără a înţelege însă foarte clar ce înseamnă sectorul bugetar.

SED LEX îi cere lui Cîţu să ia măsuri împotriva colegilor care, în perioada în care s-au aflat la conducere, nu au reuşit să realizeze o autostradă sau să reducă taxele. „Şi nu uitaţi, sunteţi plătit din taxele şi impozitele românilor. Gata cu dezmăţul public, să-i punem capăt! Daţi-vă demisia din funcţia pe care o deţineţi!”, a conchis sursa menţionată.

Abonează-te acum Online!
  1. citizenu a spus: 26 august 2019, ora 08:35

    pariu che nu renunte?nimeni nu renunte la jebu gras

  2. cetatean a spus: 25 august 2019, ora 14:38

    Dar despre salariile imense ale parlamentarilor nu are nimic de spus??? parlamentarii nu trebuie să renunţe la ele?? la sporuri, la diurne grase, la maşini, avion, secretară, deplasări în străinătate??? la faptul să primesc salariu şi pentru zilele în care nici măcar nu se obosesc să meargă la parlament?! Desigur…sunt în teritoriu…unde nu-i găseşte nimeni!

  3. Dac Bulibas a spus: 22 august 2019, ora 10:47

    Sunt de acord cu Florin Catu. Este de neacceptat ca bugetarul sa castige dublu fata de cei de la privat si sa beneficieze si de alte beneficii. Numai ca in Romanica se fac doar porcarii fara sa se tina cont de situatia reala din tara. Sper ca la urmatoarele alegeri PSD si ALDE sa culeaga roadele acestei porcarii facuta de ei si sa dispara pt. totdeauna de pe scena politica. Este o bataie de joc , dispretuire, o sfidare la adresa celor care lucreaza si produc in sectorul privat !. Si nu uitati, privatii produc salariile bugetarilor si nu invers !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.