Liceul Tehnologic "Unio – Traian Vuia" a iniţiat un parteneriat cu Grădiniţa 5 | Informaţia Zilei

Liceul Tehnologic “Unio – Traian Vuia” a iniţiat un parteneriat cu Grădiniţa 5

Scris de Vasile Nechita, 10 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un grup de elevi voluntari de la Liceul Tehnologic “Unio – Traian Vuia” petrec lunar câte o oră – două la Grădiniţa cu program prelungit nr. 5, structura Caritas. Activităţile se realizează în cadrul unui parteneriat încheiat între cele două instituţii.

Elevii voluntari sunt din clasa a IX-a B, profil mecanic, iar profesorul voluntar care îi însoţeşte la activităţi este diriginta clasei, Bücs Ecaterina.
Proiectele realizate împreună implică participarea activă a beneficiarilor şi a voluntarilor şi ajută la stimularea mentală, antrenarea fizică şi dezvoltarea abilităţilor de socializare a celor participanţi.
Activităţile realizate până în prezent au constat în ateliere de creaţie, jocuri în aer liber, campanii de donaţie, lectură, jocuri de societate şi discuţii libere.
Elevii voluntari aşteaptă cu nerăbdare fiecare reîntâlnire cu micii beneficiari dintre care aproape toţi provin din familii cu situaţie socială precară. Aceste activităţi vor continua până la sfârşitul anului şcolar.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Cornelia Bălan Pop.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517