Lechinţa: o anexă gospodărească a luat foc de la jar

Miercuri, 15.03.2023, ora 20:18, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească, în localitatea Lechinţa.

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2, cu 6 subofiţeri din cadrul Punctului de lucru Turţ.

Totodată, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la locul intervenţiei au acţionat în cooperare cu pompierii militari şi pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Călineşti-Oaş.

A fost alertată şi Secţia de Pompieri Negreşti-Oaş în eventualitatea necesităţii de forţe în sprijin.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la nivelul întregului acoperiş. Datorită vântului puternic exista posibilitatea de extindere a incendiului la casa de locuit aflată în imediata vecinătate.

În urma intervenţiei, forţele militare au lichidat incendiul, salvând casa de locuit , o anexă şi 3 m cubi de material lemnos.

Cauza probabilă a incendiului a fost jar sau scânteie purtate de vânt pe material combustibil.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517