Laura Bretan concertează luni cu orchestra Filarmonicii | Informaţia Zilei

Laura Bretan concertează luni cu orchestra Filarmonicii

Scris de Vasile Andreica, 24 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Laura Bretan

Laura Bretan

Luni, 25 noiembrie 2019, la ora 19:00, în Sala Filarmonicii va avea loc un spectacol susţinut de Laura Bretan.

Este primul ei concert la Satu Mare, artista având rădăcinile în comuna sătmăreană Vama. Laura Bretan va cânta alături de tenorul Bogdan Mihai, cei doi solişti fiind acompaniaţi de orchestra Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare, dirijată de Cristian Sandu. Intrarea se face pe bază de invitaţii.

Laura Bretan (născută la 7 aprilie 2002 în Chicago, SUA) s-a remarcat datorită vocii sale de excepţie. A urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Emiratele Arabe, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român şi a Operei din Cluj.

Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite, unde a fost invitată şi intervievată la posturi importante de televiziune. De asemenea a fost prezentată în celebra revistă “People”. Laura a cântat alături de Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup „The Tenors”, şi alături de Jay Leno şi Trisha Yearwood, dar şi împreună cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri şi Michael Bolton.

A participat la vârsta de doar 13 ani la sezonul 11 al America’s Got Talent, în 2016, atunci când l-a surprins pe Simon Cowell, interpretând ”Nessun Dorma”. Laura Bretan a câştigat concursul “Românii au talent”, sezonul 6, după ce a uimit România cu vocea ei. În 10 februarie a.c. a devenit finalistă la Selecţia Naţională Eurovision pentru a reprezenta România cu “Dear Father”. Rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului, la doar 16 ani, pe poziţia a doua, având cel mai mare punctaj primit din partea românilor la televot (de 10 ori mai multe voturi decât câştigatoarea finalei).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345