Lady Gaga a lansat o melodie nouă

Lady Gaga a lansat videoclipul „Hold My Hand”, o baladă cu un puternic caracter emoţionant, pe care a scris-o şi, de asemenea, pe care o interpretează pentru viitorul film Top Gun: Maverick, venit de la Paramount/Skydance şi care a avut premiera mondială miercuri, 4.05.2022, la San Diego.

Participanţii la CinemaCon, în Las Vegas, au savurat pentru prima oară melodia atunci când continuarea filmului în care îl putem vedea Tom Cruise a fost proiectată, joia trecută, în cadrul evenimentului. Se bănuieşte că pretenia lui Lady Gaga cu Tom Cruise ar putea să o ducă, din nou, la Oscaruri, pe artistă, mai ales contextul aceste francize care nu e deloc străină de succes.

Originalul Top Gun a câştigat premiul pentru cel mai bun cântec original cu „Take My Breath Away”, scris de Tom Whitlock şi Giorgio Moroder, care a fost interpretat, la vremea respectivă, de Berlin şi a fost inclus în coloana sonoră din 1986 a filmului. La rândul ei, Lady Gaga a câştigat un premiu Oscar, la aceeaşi categorie, pentru filmul „A Star Is Born”.

Scrisă şi produsă de Lady Gaga şi BloodPop, piesa „Hold My Hand” poate fi auzită în genericul final al Maverick, regizat de Joseph Kosinski.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517