02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

La spitale s-au instalat corturi pentru trierea pacienţilor

 

Starea de urgenţă care va fi decretată în cursul zilei de 16 martie 2020, permite autorităţilor judeţene să ia măsuri pentru gestionarea şi prevenirea infecţiei cu CORONAVIRUS la nivelul judeţului Satu Mare, ne informează Biroul de presă al Consiliului Judeţean Satu Mare. În acest sens se pun în practică o serie de măsuri importante pentru sănătatea populaţiei. 
Luni, la intrarea în 6 centre medicale importante din judeţul Satu Mare, vor fi amplasate corturi în care personalul medical va face o triere extrem de atentă a pacienţilor care ajung în Unităţile de Primire Urgenţe, precum şi a pacienţilor care sunt trataţi în spitalele din judeţ prin programele naţionale (pacienţii cu diabet, pacienţii care urmează tratamente de dializă sau bolvavii cu afecţiuni oncologice), şi care sunt nevoiţi să intre, pentru tratament, în incinta centrelor medicale.  Aceşti pacienţi vor fi testaţi pentru CORONAVIRUS şi vor putea intra în unităţile spitaliceşti doar dacă se constată că nu prezintă o simptomatologie specifică infecţiei cu acest nou virus. Primii pacienţi testaţi la intrarea în spitale vor fi cei care au programare pentru tratament.
     Cele 6 corturi pentru triajul pacienţilor vor fi montate în următoarele puncte<
• în faţa Unităţii de Primire Urgenţe Satu Mare
• la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare 
• la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă II „Dr. Lükő Béla”
• în curtea Spitalului de Boli Contagioase Satu Mare
• în proximitatea Secţiei de Interne din Tăşnad a Spitalului Judeţean de Urgenţă
• la intrarea în Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş (cortul este funcţional de vineri).
 
 
Abonează-te acum Online!
  1. Sandokan a spus: 21 martie 2020, ora 09:37

    Noi cunoastem starea mizerabila al spitalelor din judet. Nu au fost in stare nici inainte de epidemie sa asigure siguranta pacientilor. De igiena sa nu mai vorbim!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.