00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

La Şcoala Bălcescu Petofi a absolvit o „generaţie de aur”

Scris de Mihai Sălceanu, 06 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balcescu Petofi-VIIIB

Balcescu Petofi-VIIIB

Dacă săptămâna trecută absolvenţii claselor a XII-a îşi luau rămas bun de la băncile şcolii, iată că joi, 6 iunie, a venit rândul elevilor de clasa a VIII-a să audă clopoţelul de final. Nu le-a fost uşor să se despartă de colegii şi profesorii alături de care au petrecut atâţia ani, dar speră că anii de liceu îi aşteaptă la fel de frumoşi.

O festivitate deosebită a avut loc şi la Şcoala Gimnazială Bălcescu Petofi din muncipiul Satu Mare.

84 de elevi au absolvit joi clasa a VIII-a. Dintre aceştia se remarcă elevii clasei a VIII-a B, o „generaţie de aur” a şcolii. Directoarea unităţii, profesoara Carmen Fechete, ne-a informat că elevii acestei clase au obţinut rezultate foarte bune de-a lungul anilor. Sunt 6 şefi de promoţie, 9 medii de 10, ultima medie din clasă fiind de 9,22.

Sefi de promotie

Sefi de promotie

Cei 6 copii extraordinari care au obţinut rezultate bune şi la olimpiade sau concursuri judeţene sunt Roxana Ciordaş, Nagy Doru, Oana Haiduc, Alexandra Moroz, Roberta Nistea, Iulia Roatiş.

Absolvenţii au fost aşteptaţi la ieşirea din şcoală de elevi de clasa a VII-a care au realizat un pod din garoafe. Simbolic a fost predată şi cheia şcolii, iar la final, absolvenţii au lansat baloane colorate în văzduh.

Dirigintele clasei a VIII-a B, Florian Vandici, profesor de matematică, le-a spus părinţilor şi absolvenţilor câteva cuvinte după festivitate. „Şcoala Bălcescu Petofi, fostă Generală 4, s-a ridicat în 1973. Eu predau aici din 1978, deci cunosc prea bine această unitate. Voi sunteţi generaţia de aur. Niciodată în istorie şcoala nu a avut 6 şefi de promoţie şi nici o clasă cu o medie generală atât de mare, 9,79. Vă doresc succes la examenul care bate la uşă, să aveţi aceleaşi rezultate şi la liceu!”

Marea majoritate a elevilor din a VIII-a B au avut-o ca învăţătoare pe doamna Maria Vandici. Din clasa a V-a, clasa a fost „preluată” de domnul profesor Vandici. Rezultatele remarcabile ale acestor elevi se datorează astfel şi echipei Vandici, care merită tot respectul şi admiraţia miilor de elevi care le-au trecut prin mână, precum şi a părinţilor. Mulţi dintre părinţii acestei generaţii de aur sunt de fapt foşti elevi ai soţilor Vandici.

Absolventi Balcescu Petofi

Absolventi Balcescu Petofi

Abonează-te acum Online!
  1. Cretu Lucia a spus: 07 iunie 2019, ora 07:27

    Da, e meritul copiilor si a dascalilor din scoala. Diriginte un profesor de nota 10 ,, Mână de fier” cu o daruire profesionala rar intalnita.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.