26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

La Satu Mare s-a inaugurat Salonul Pearl Beauty Center

Salon 1 Pearl Beauty Center

Salon 1 Pearl Beauty Center

Aici sunt cele mai noi şi revoluţionare aparate de înfrumuseţare

Tratamente faciale, remodelare corporală şi epilare definitivă. Toate aceste servicii le găsiţi la Pearl Beauty Center.

Salonul de înfrumuseţare a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute şi funcţionează într-un spaţiu amenajat modern. Panglica de inaugurare a fost tăiată de managerul Gyongyi Martocsan şi primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Salonul foloseşte cele mai noi şi revoluţionare aparate de înfrumuseţare ce îmbină ultimele tehnologii, alături de produse cosmetice profesionale premiate la nivel internaţional.

Investitorul sătmărean Marius Cădar ne-a declarat că salonul în care a investit oferă servicii premium şi spune că doreşte să ofere clientelor din Satu Mare servicii de înfrumuseţare de top. Acesta este motivul pentru care a investit în cea mai bună aparatură pe care a găsit-o pe piaţă, apelând la Beauty One, unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai aparatelor de top pentru saloanele de înfrumuseţare. Sebastian Oprean, reprezentantul firmei Beauty One, unica distribuitoare a aparatelor eLase şi eXimia, a declarat în cadrul evenimentului de inaugurare că apartul eLase este cel mai bun aparat de epilare definitivă al companiei, iar eXimia este cel mai bun aparat care combină slăbirea intensivă cu remodelarea corporală. Acestea, dar şi alte aparate ultraperformante le găsiţi de acum la Pearl Beauty Center.

Pe măsură ce pe piaţă vor apărea noi tehnologii şi aparate de înfrumuseţare, reprezentanţii firmei sătmărene intenţionează să continue investiţia pentru a asigura clienţilor cele mai performante servicii. Pentru că se apropie 8 Martie, salonul vine în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor cu câteva promoţii pe care le va oferi de Ziua Femeii.

Pearl Beauty Center funcţionează pe strada Avram Iancu nr. 58, cu intrare de pe strada Andrei Mureşanu. Programările se fac de luni până vineri între orele 9 şi 18, dar în funcţie de disponibilitatea specialiştilor vă puteţi programa şi la alte ore.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.