00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

La Satu Mare s-a inaugurat Salonul Pearl Beauty Center

Salon 1 Pearl Beauty Center

Salon 1 Pearl Beauty Center

Aici sunt cele mai noi şi revoluţionare aparate de înfrumuseţare

Tratamente faciale, remodelare corporală şi epilare definitivă. Toate aceste servicii le găsiţi la Pearl Beauty Center.

Salonul de înfrumuseţare a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute şi funcţionează într-un spaţiu amenajat modern. Panglica de inaugurare a fost tăiată de managerul Gyongyi Martocsan şi primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Salonul foloseşte cele mai noi şi revoluţionare aparate de înfrumuseţare ce îmbină ultimele tehnologii, alături de produse cosmetice profesionale premiate la nivel internaţional.

Investitorul sătmărean Marius Cădar ne-a declarat că salonul în care a investit oferă servicii premium şi spune că doreşte să ofere clientelor din Satu Mare servicii de înfrumuseţare de top. Acesta este motivul pentru care a investit în cea mai bună aparatură pe care a găsit-o pe piaţă, apelând la Beauty One, unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai aparatelor de top pentru saloanele de înfrumuseţare. Sebastian Oprean, reprezentantul firmei Beauty One, unica distribuitoare a aparatelor eLase şi eXimia, a declarat în cadrul evenimentului de inaugurare că apartul eLase este cel mai bun aparat de epilare definitivă al companiei, iar eXimia este cel mai bun aparat care combină slăbirea intensivă cu remodelarea corporală. Acestea, dar şi alte aparate ultraperformante le găsiţi de acum la Pearl Beauty Center.

Pe măsură ce pe piaţă vor apărea noi tehnologii şi aparate de înfrumuseţare, reprezentanţii firmei sătmărene intenţionează să continue investiţia pentru a asigura clienţilor cele mai performante servicii. Pentru că se apropie 8 Martie, salonul vine în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor cu câteva promoţii pe care le va oferi de Ziua Femeii.

Pearl Beauty Center funcţionează pe strada Avram Iancu nr. 58, cu intrare de pe strada Andrei Mureşanu. Programările se fac de luni până vineri între orele 9 şi 18, dar în funcţie de disponibilitatea specialiştilor vă puteţi programa şi la alte ore.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.