La Satu Mare s-a deschis cel mai modern cabinet veterinar din nord-vestul ţării

Scris de Ioan Aniţaş, 05 august 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, 4 august, a fost deschis la Satu Mare cel mai modern cabinet veterinar “Sabadoş Vet” din nord-vestul României, situat pe Drumul Careiului, vis-a vis de staţia de carburanţi. Festivitatea de deschidere a fost onorată pe măsura dotărilor de ultimă generaţie în materie şi a serviciilor pe care le oferă acest cabinet medical veterinar a medicului Florin Sabados.

Festivitatea de inaugurare a fost onorată de numeroase personalităţi din lumea administrativă, din cea a medicinei veterinare, alţi invitaţi. Printre participanţii la aces eveniment inedit pentru Satu Mare şi pentru zona de Nord-Vest a României, aşa cum s-a subliniat, îi menţionăm pe: dr. Radu Roca, prefectul judeţului Satu Mare, Pataki Csaba – preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, doctorii veterinari: Nicolae Dumuţa, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor DSVSA Satu Mare, Dan Zeicu, director adjunct DSVSA Satu Mare, alături de alţi medici veterinari precum: Eugeniu Avram, Corneliu Ceică, Molnar Zsolt, Alin Gârdan, economist Ioan Şipoş, directorul Direcţiei de Finanţe, profesorul Claudiu Mondici, chestorul Sorin Stan – inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Satu Mare, Radu Iancu – şeful Cancelariei prefectului, Carmen Frăţilă, alţi invitaţi.

Au rostit alocuţiuni de apreciere la adresa omului şi medicul veterinar Florin Sabados, dr. Radu Roca, dr. Nicolae Dumuţa, Pataki Csaba, fiind subliniate calităţile umane şi profesionale ale celui care, prin eforturi financiare proprii a deschis un cabinet medical veterinar la nivelul şi necesităţile secolului XXI. S-a subliniat faptul că prin darea în folosinţă a acestui cabinet sanitar veterinar pluridisciplinar, proprietarii animalelor de companie din regiune au acces la servicii medicale veterinare de înaltă calitate, într-o unitate specializată şi dotată cu aparatura de ultimă generaţie în materie de tehnică medicală. Cu acest prilej, i s-a înmânat medicului veterinar Florin Sabados, o diplomă de excelenţă din partea Colegiului Medicilor Veterinari şi a DSVSA Satu Mare.

Doctorul veterinar Florin Sabados, a prezentat echipa completă care va deservi cabinetul, fiind compusă din cinci medici veterinari tineri, 7 asistente, iar de la 1 septembrie, vor sosi la cabinet încă doi medici veterinari ai promoţiei 2022. Există convingerea că dotarea tehnică şi personalul de deservire va satisface cele mai rafinate preţenţii ale proprietarilor de animale de companie. Spaţiul destinat asistenţei sanitare veterinare are compartimentare care răspunde tuturor cerinţelor în materie: sală de anestezie, sală de operaţie, laborator ş.a.

Aşa cum a subliniat gazda şi proprietarul noului cabinet, aici se vor executa o serie de intervenţii chirurgicale pe coloana vertebrală a animalelor, dar şi intervenţii ortopedice.

Cabinetul dispune de dotările necesare pentru intervenţia chirurgicală în cazul ţesuturilor moi. Se oferă o gamă largă de servicii în domeniul medicinei veterinare. Se vor face în perioada următoare şi intervenţii prin chirurgie laparoscopică. Tot într-un viitor apropiat se vor face la cerere castrări şi sterilizări la preţuri accesibile. Medicul veterinar Florin Sabados a subliniat faptul că la acest cabinet veterinar o să existe cel mai bun raport calitate – preţ. Cabinetul funcţionează de luni până vineri între orele 8 – 16. Totodată, se pot face şi programări pentru consultaţii.

Rămâne şi pe mai departe deschis şi cabinetul de pe strada Arinului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517