La Satu Mare continuă campania pentru depistarea cancerului de col uterin cu sprijinul PNL

Scris de I. Z., 14 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

PNL la Supur

Sâmbătă,14.01.2023, în comuna Supur, judeţul Satu Mare, a avut loc o acţiune de prevenire a cancerului de col uterin, respectiv recoltate pentru identificarea HPV şi testare Babeş Papanicolau!

În cursul acestei acţiuni au fost efectuate peste 70 de teste!!!

Reamintim faptul că programul este coordonat de Institutul Oncologic Cluj Napoca în parteneriat cu INSP, finanţarea fiind obţinută din Fondul Social European prin POCU 2014-2020, proiectul “Integrarea screeningului primar HPV în programul naţional de screening pentru cancerul de col uterin”.

Acţiunea a fost organizată de către Primaria Supur, având susţinerea dlui. primar Crişan Sergiu, în colaborare cu PNL Satu Mare, OFL Satu Mare organizaţie condusă de dna. Alina Ristea, OFL Supur – organizaţie condusă de dna. Crişan Dana, şi TNL Satu Mare prin preşedinte Bianca Murgu, cu sprijinul medicilor specialişti dr. Ghetina Ştefania, dr. Codruţ Leah de la Clinica Gynoprax şi dr. Pfau Iulian – Preşedinte al comisiei de Sănătate a PNL Satu Mare.

Sâmbăta viitoare 21.01.2023, echipa Clinicii Gynoprax împreună cu întreaga echipa PNL Satu Mare, continua campania în comuna Acâş la Gradiniţa nouă, de la ora 10.00, mai exact în incinta cabinetului medical şcolar!
Detalii şi informaţii despre această acţiune de prevenire şi depistare a cancerului de col uterin, le puteţi consulta apelând la numărul de telefon 0771600535 sau la Primaria Acâş!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517