La Petea a fost prinşi doi moldoveni urmăriţi general | Informaţia Zilei

La Petea a fost prinşi doi moldoveni urmăriţi general

Scris de Matei Larisa, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, în cooperare cu Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare au reţinut în cursul nopţii de 6 spre 7 octombrie, doi tineri din Republica Moldova, O. G., în vârstă de 20 de ani şi P. V. în vârstă de 32 de ani, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie gravă şi omor deosebit de grav.

Cei doi s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră.

La verificări, s-a constatat că tinerii sunt căutaţi de autorităţile din Republica Moldova, întrucât acestea au emis, prin Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, o difuziune de urmărire internaţională pe numele celor doi.

Persoanele în cauză erau căutate pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie gravă şi de omor deosebit de grav, fapte petrecute pe teritoriul Republicii Moldova, acestea fiind pasibile de pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani.

Drept urmare, cetăţenii moldoveni au fost preluaţi de lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517