La Parohia Ortodoxă Apa s-a desfăşurat o tabără creştină | Informaţia Zilei

La Parohia Ortodoxă Apa s-a desfăşurat o tabără creştină

Scris de Mihaela Ghiţă, 01 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În perioada 26-28 iulie, la Parohia Ortodoxă din localitatea Apa s-a desfăşurat tabăra creştină de vară „Aripi de înger”, un eveniment mult aşteptat de copiii din localitate.

Sub îndrumarea părintelui paroh Daniel Gros şi a doamnei preotese, copiii au beneficiat de un program cu multiple activitaţi. Copiii şi-au început ziua rugându-se la îngerul păzitor, iar apoi, au participat la ateliere meşteşugăreşti. Cei mai măricei au învăţat să realizeze zgărdane, să picteze icoane pe stică, iar prichindeii să picteze şi să modeleze.

Pe lângă activităţile de creaţie şi îndemânare, copiii au participat zilnic, timp de câteva ore la numeroase jocuri de echipă, dar şi trasee amuzante, toate reuşind să creeze o atmosferă plină de energie, culoare şi zâmbete. Duminică, 28 iulie, copii şi voluntarii au participat la Sfânta Liturghie unde s-au rugat ,s-au împărtăşit cu Sfintele Taine şi au cântat în cor o priceasnă învăţată în tabără. De subliniat faptul că pentru buna reuşită a acestei tabere s-a mobilizat întreaga comunitate. Prin urmare, copiii au avut parte de o masă caldă în fiecare zi şi gustări delicioase din gospodariile bunicilor. De asemenea, ei au primit şepci colorate şi inscripţionate cu numele fiecarei echipe, diplome, brăţări şi pachete cu dulciuri din partea sponsorilor. Tot ei sunt cei care au făcut posibilă realizarea tricourilor pentru voluntarii şi organizatorii taberei. ”Cu acest prilej mulţumim atât sponsorilor cât şi grupului de voluntari care a avut grijă ca tinerii creştini să înveţe lucruri noi şi să se distreze”, a spus părintele paroh Daniel Gros.

Abonează-te acum Online!
  1. sm a spus: 06 august 2019, ora 19:03

    Doamne ajută! Felicitări preotului paroh, un model pentru comunitate!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517