La mulţi ani, Ionel Torja! | Informaţia Zilei

La mulţi ani, Ionel Torja!

Ionel Torja, directorul executiv al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare, îşi serbează în 28 iulie ziua de naştere. Din anul 1998 este licenţiat în drept, la Universitatea „Babeş-Bolyai”, iar din anul 2000 a fost consilier juridic la Primăria Satu Mare până în anul 2004, când a ocupat funcţia de şef serviciu.

Persoană dornică de perfecţionare, are trei diplome de master şi cursuri de perfecţionare în domeniul stării civile şi evidenţei persoanei, sistemul de management al calităţii, management public, achiziţii publice, arbitraj comercial. Este lector colaborator la Universitatea „Babeş- Bolyai”, filiala Satu Mare. În 2010 a debutat ca scriitor, publicând cartea „Starea civilă în contextul actual”, urmată apoi de aproximativ 10 cărţi, printre care şi „Sufletului pereche”, dedicată soţiei, Elena. Este căsătorit din anul 1999 şi are un băiat.

La ceas aniversar, redacţia Informaţia Zilei, familia şi colegii îi transmit multă sănătate şi putere de muncă, alături de tradiţionalul
„La Mulţi Ani!”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517