La mulţi ani, Eugenia Sabou!


Doamna Eugenia Sabou nu necesită prea multe prezentări. Prezentă în foarte multe emisiuni la Informaţia TV, este un sprijin pentru pensionarii care intră în direct cu dânsa şi cer un sfat.

Este foarte bine cunoscută în spaţiul public ca urmare a altruismului său, a funcţiilor deţinute, nu în ultimul rând, pentru aplecarea dovedită faţă de semeni.

S-a născut într-o frumoasă zi de 11 august. A lucrat în mai multe domenii, dar cea mai lungă activitate a avut-o la Casa Judeţeană de Pensii. Sârguinţa sa, profesionalismul dovedit în timp au făcut-o să fie cunoscută, dar mai ales apreciată de către numeroşi sătmăreni cărora le-a întins o mână de ajutor.

Expertiza sa, faptul că este specialist în probleme de pensii şi muncă, a fost dovedită din plin. Mii de sătmăreni au avut parte de ajutorul ei.

De mai mulţi ani este o prezenţă activă la Informaţia TV, oferind informaţii şi sfaturi utile telespectatorilor noştri din judeţele Sălaj, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi alte colţuri ale ţării.
Permanent a căutat să deţină cât mai multe informaţii utile telespectatorilor, dar şi celor care o abordează în mediul privat.

Energia care o caracterizează, fiind în fapt dovedită, a impus-o printre liderii la zi ai PSD Satu Mare.
La ceas aniversar familia, prietenii, colaboratorii, îi doresc multă sănătate, putere de muncă. Acestor gânduri frumoase li se alătură şi cele ale ziarului Informaţia Zilei şi ale postului de televiziune Informaţia TV, însoţite de urarea străbună

La Mulţi Ani!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517