17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

La Carei, expoziţie de fotografie In Memoriam Titus Doboş

Scris de Vasile Nechita, 15 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 17 mai 2019, începând cu ora 11.15, la Castelul Károlyi va avea vernisajul expoziţiei de fotografie „In Memoriam Titus Doboş”, cu ocazia împlinirii a doi ani de la trecerea în nefiinţă a îndrăgitului profesor şi artist.


Expoziţia cuprinde fotografii realizate de acesta, dar şi informaţii biografice, puse la dispoziţie de familia dânsului. Pe lângă activitatea de dascăl, Titus Doboş a fost şi o personalitatea remarcabilă a culturii careiene, fiind membru al Foto-Cineclubului „9 Mai” şi al Clubului „Miraj”, alături de membrii acestuia atingând o serie de performanţe deosebite în anii ’70 – ’80. După o pauză mai lungă, Titus Doboş a revenit, în 2014 cu o expoziţie individuală dedicată memoriei mamei sale. A continuat activitatea în domeniul cultural, publicând trei volume memorialistice: „Amalgam”, „Nostalgii pozitive” şi „Însemnări târzii de lumini şi umbre”. Cu ocazia lansării celui de-al doilea volum, profesorului Titus Doboş i-a fost înmânată „Diploma de Excelenţă”, din partea Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei, pentru contribuţia semnificativă adusă la dezvoltarea vieţii culturale careiene. După lupta îndelungată cu o boală crâncenă, profesorul Titus Doboş a încetat din viaţă la 18 mai 2017.
Expoziţia, organizată cu sprijinul familiei lui Titus Doboş, va putea fi admirată şi în cadrul manifestării ”Noaptea Muzeelor”, sâmbătă 18 mai, între orele 9 şi 24.
Informaţiile ne-au fost comunicate de Bogdan Georgescu, Direcţia de Cultură şi Sport Carei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.