Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

La Bârsău s-a finalizat asfaltarea a peste 8,6 kilometri de străzi din comună

Scris de Ioan Aniţaş, 22 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Valoarea investiţiei este echivalentul în lei a aproximativ un milion de euro

Bugetele sărace din ultimii ani ale diverselor unităţi administrativ teritoriale, indiferent de rangul acestora, îi obligă pe primari să atragă fonduri din diversele programe de finanţare pentru a putea realiza o serie de investiţii de maxim interes local. Printre comunele judeţului care au reuşit să atragă fonduri din Programul Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL, se numără şi Bârsău.

Ca urmare a acestui demers, în cursul zilei de joi, 21 septembrie, în centrul de comună, a fost recepţionată reabilitarea a 8,608 kilometri de drum. Aşa cum se menţionează în proiect, este vorba despre străzi ale comunei.

Recepţia documentaţiei şi compararea situaţiei de lucrări cu ceea ce este menţionat în proiect s-a făcut la sediul primăriei, în prezenţa proiectantului, executantului, a dirigintelui de şantier, nu în ultimul rând, cu participarea beneficiarului. Investiţia în valoare de aproximativ un milion de euro a început pe 8 iunie 2015, atunci când s-a emis ordinul de începere a lucrărilor şi s-a finalizat zilele trecute, motiv pentru care s-a organizat şi recepţia finală. Consiliul Local Bârsău a suportat costurile privind elaborarea studiului de fezabilitate şi obţinerea avizelor necesare în cazul unor investiţii de această factură.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de vineri, 22 septembrie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
  1. Stelian Gavrilas a spus: 22 septembrie 2017, ora 22:09

    Asta Da!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.