Klaus Iohannis, întrevedere cu prim-ministrul Republicii Singapore, Lee Hsien Loong

Vineri, în cadrul vizitei de stat în Republica Singapore, preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut convorbiri cu prim-ministrul Lee Hsien Loong şi cu preşedintele Halimah Yacob.

În cadrul întrevederii cu premierul Lee Hsien Loong preşedintele Klaus Iohannis a transmis obiectivul României de a extinde şi aprofunda cooperarea bilaterală cu Republica Singapore.

”Discuţiile dintre cei doi înalţi oficiali au evidenţiat potenţialul ridicat de cooperare în domeniile IT, educaţie, cercetare, securitate alimentară, conectivitate, securitate cibernetică şi înalte tehnologii, combaterea schimbărilor climatice şi tranziţia verde.

Preşedintele României a prezentat demersurile de extindere a capacităţii portului Constanţa şi a menţionat potenţialul pe care portul Constanţa şi Dunărea le au pentru conectarea între Europea şi Asia.” informează Administraţia Prezidenţială.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517