Kirilă Funerar a deschis un nou magazin funerar!

Scris de I. Z., 25 aprilie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Magazin funerar în Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga

Magazin funerar în Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga

Viaţa unui om e imprevizibilă, iar când o persoană dragă trece în nefiinţă durerea pe care o simţim ne poate bloca, făcându-ne incapabili să luăm deciziile necesare pentru ceea ce urmează.

În aceste momente avem nevoie de susţinerea pe care doar o firmă funerară ne-o poate acorda, conform nevoilor şi dorinţelor fiecăruia în parte.

Noul magazin Kirilă Funerar

Din dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni care traversează momente dificile, firma Kirilă Funerar a deschis un nou magazin în Satu Mare. Acesta se găseşte pe Bulevardul Lucian Blaga, bloc UU1, la parter.
Este un loc în care sunteţi primiţi cu empatie de agenţi funerari pregătiţi special pentru astfel de situaţii delicate.

 

Magazin funerar în Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga

De ce e important să alegeţi o firmă de servicii funerare?

În momentele de cumpănă este cel mai bine să apelaţi la serviciile funerare oferite de o firmă profesionistă, care să vă preia o parte din povara pregătirilor pentru evenimentul dureros din viaţa dumneavoastră.
De-a lungul celor 19 ani în care a ajutat peste 11.000 de cazuri, Kirilă Funerar a dobândit experienţa necesară pentru a se ocupa de fiecare detaliu în parte: de la transport funerar şi recomandarea unui sicriu, până la întocmirea documentaţiei legale.

Care sunt serviciile oferite de Kirilă Funerar?

Firma oferă o gamă bogată de servicii funerare şi toate produsele necesare în cazul unui deces.
Dintre servicii, amintim preluarea de la domiciliu, păstrarea persoanei trecută în nefiinţă în sala frigorifică, îmbrăcat, îmbălsămare profesională prin tanatopraxie, transport cu o autoutilitară specială (în oraş sau alte localităţi) şi cortegiu funerar. De asemenea Kirilă Funerar se ocupă în mod gratuit cu întocmirea dosarelor pentru obţinerea Certificatului de Deces şi Ajutorului de înmormântare. La nevoie vă ajută să primiţi ultima pensie a persoanei decedate şi, totodată, ultima pensie de handicap.
Apoi, dacă vă confruntaţi cu un un deces în străinătate, Kirilă Funerar oferă servicii complete de repatriere decedaţi. Până acum a adus acasă români de pe întreg teritoriul Europei, iar ţările unde au fost cel mai frecvent solicitaţi sunt Marea Britanie, Germania, Belgia, Franţa şi Italia.

Care sunt produsele disponibile?

Produsele pe care firma vi le pune la dispoziţie sunt sicrie elegante, din esenţe de lemn precum stejar, tei, plop sau brad, la toate categoriile de preţuri.

Alte produse pe care le puteţi achiziţiona de aici sunt cruci metalice şi de lemn, lumânări, crucifixe pentru sicriu, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru persoana decedată, coroane, aranjamente florale, pachete pentru pomană şi platouri cu aperitive.
Şi, poate cele mai importante de menţionat sunt atenţia, grija, respectul şi răbdarea pe care agenţii funerari vi le acordă în aceste momente pline de suferinţă.

Pentru mai multe detalii puteţi să apelaţi la numărul unic 0261.990 sau să accesaţi site-ul www.kirilafunerar.ro.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517