00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Kim Jong Un, nemulţumit de ultimul spectacol în masă nord-coreean

Scris de Vasile Andreica, 05 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Kim Jong Un

Kim Jong Un

Zeci de mii de persoane au participat la marea premieră a primului spectacol de mase din acest an în Coreea de Nord, o producţie uriaşă care glorifică regimul şi care nu a fost, cu toate acestea, pe gustul dictatorului Kim Jong Un, relatează AFP.

Aceste ”jocuri de mase”, tipice regimului nord-coreean, pun în scenă o mulţime de figuranţi, în principal studenţi şi elevi, care se mişcă în cadrul unor coregrafii foarte elaborate.

În plan îndepărtat, repartizaţi în tribunele Stadionului 1 Mai de la Phenian, mii de copii întorc la unison pagini ale unor cărţi, ale căror culori alcătuiesc tablouri impresionante.

Însă Kim Jong Un nu a fost cucerit deloc, luni, de acest nou spectacol de propagandă, intitulat ”Pământul poporului”.

La final, ”el i-a chemat pe creatorii spectacolului şi i-a criticat din cauza spiritului greşit al spectacolului lor şi a atitudinii lor de muncă iresponsabilă”, potrivit agenţiei nord-coreene oficiale de presă KCNA.

Subliniind că artiştii ”au un rol foarte important în construirea culturală a socialismului”, Kim a ”stabilit sarcini importante în vederea punerii în mod corect în aplicare a politicii revoluţionare a Partidului în domeniile literaturii şi artei”, adaugă agenţia.

Era necunoscut lucrul care l-a înfuriat pe Kim, însoţit la spectacol de către soţia sa Ri Sol Ju şi sora şi totodată apropiata sa consilieră Kim Yo Jong, potrivit KCNA.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.