17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Kim Jong Un, nemulţumit de ultimul spectacol în masă nord-coreean

Scris de Vasile Andreica, 05 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Kim Jong Un

Kim Jong Un

Zeci de mii de persoane au participat la marea premieră a primului spectacol de mase din acest an în Coreea de Nord, o producţie uriaşă care glorifică regimul şi care nu a fost, cu toate acestea, pe gustul dictatorului Kim Jong Un, relatează AFP.

Aceste ”jocuri de mase”, tipice regimului nord-coreean, pun în scenă o mulţime de figuranţi, în principal studenţi şi elevi, care se mişcă în cadrul unor coregrafii foarte elaborate.

În plan îndepărtat, repartizaţi în tribunele Stadionului 1 Mai de la Phenian, mii de copii întorc la unison pagini ale unor cărţi, ale căror culori alcătuiesc tablouri impresionante.

Însă Kim Jong Un nu a fost cucerit deloc, luni, de acest nou spectacol de propagandă, intitulat ”Pământul poporului”.

La final, ”el i-a chemat pe creatorii spectacolului şi i-a criticat din cauza spiritului greşit al spectacolului lor şi a atitudinii lor de muncă iresponsabilă”, potrivit agenţiei nord-coreene oficiale de presă KCNA.

Subliniind că artiştii ”au un rol foarte important în construirea culturală a socialismului”, Kim a ”stabilit sarcini importante în vederea punerii în mod corect în aplicare a politicii revoluţionare a Partidului în domeniile literaturii şi artei”, adaugă agenţia.

Era necunoscut lucrul care l-a înfuriat pe Kim, însoţit la spectacol de către soţia sa Ri Sol Ju şi sora şi totodată apropiata sa consilieră Kim Yo Jong, potrivit KCNA.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.