Kelemen speră să nu mai existe o astfel de campanie | Informaţia Zilei

Kelemen speră să nu mai existe o astfel de campanie

Scris de I. Z., 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi că absenţa dezbaterilor dintre cei înscrişi în cursa pentru Cotroceni a fost cea mai mare lipsă a campaniei electorale.

„În această campanie dacă a lipsit ceva atunci sigur că a fost lipsa de dezbatere între candidaţi. Eu nu am mai văzut o astfel de campanie prezidenţială, să fugă candidaţii de dezbatere. Parcă nu au program, nu au curaj, le e frică de ceva, nu îmi dau seama, ori sunt aroganţi, ori toate la un loc. Deci, în democraţie e un principiu – să mergi să dezbaţi proiectul tău, să aduci argumente, să intri în dialog cu celălalt. Cei care nu au acceptat dezbaterea, cei care de la bun început au zis că ei nu vor veni, să nu fie programaţi, să nu fie incluşi în nicio dezbatere că nu vor veni sau cei care pe parcurs s-au răzgândit şi au fugit de dezbateri subminează ideea democraţiei. Nu este bine să nu vrei să mergi în faţa oamenilor şi să arăţi că ai argumente, ai o viziune, ai un proiect pentru ţara pe care vrei să o conduci. Deci, eu sper că nu va mai exista o astfel de campanie electorală niciodată, fiindcă nu e corect şi, până la urmă, duce la pierderea credibilităţii în clasa politică. Acea credibilitate care s-a păstrat ar trebui întărită, nu distrusă”, a declarat Kelemen Hunor.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 13 noiembrie 2019, ora 12:01

    Doar un popor las nu taxeaza lasitatea !….Cei care nu participa la dezbateri/confruntare sunt niste lasi !.

  2. Babacu a spus: 06 noiembrie 2019, ora 07:40

    Exista un candidat cu toate sansele si exista alti 13 candidati care n-au nici o sansa. Nimeni nu este ineresat de dezbateri pentru ca toti stiu rezultatul final. Ne place sau nu, asta e.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345