Kelemen nu vrea atacuri la persoană | Informaţia Zilei

Kelemen nu vrea atacuri la persoană

Scris de Vasile Andreica, 06 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat duminică, la Arad, într-o conferinţă de presă, că fiecare candidat la cea mai înaltă funcţie în stat trebuie să fie şi un model de comportament, un model  în ceea ce priveşte comportamentul omului politic, al abordării subiectelor.

“Peste o săptămână începe campania electorală propriu-zisă, campania oficială şi am văzut că în această toamnă era la modă şi fiecare propunea câte un pact. Eu cred că înainte de alegerile prezidenţiale se poate face un singur pact (…) şi eu propun un pact prin care toţi candidaţii la alegerile  prezidenţiale să accepte o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri, iar discursurile se vor baza pe proiectele şi programele candidaţilor, fără atacuri. (…) Fiecare candidat trebuie să fie şi un model de comportament”, a declarat Kelemen.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 octombrie 2019, ora 11:41

    Acest pact este nerealizabil, nu sta in firea si comportamentul romanului. Ceea ce vrea Kelemen, necesita un nivel minim de civilizatie si bun simt.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345