17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.

Kelemen Hunor refuză PNL şi susţine Guvernul Dăncilă

Scris de Mioara Maxim, 29 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor l-a refuzat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a încercat să-l convingă pe şeful UDMR să voteze împotriva Guvernului Dăncilă.

UPDATE: Kelemen Hunor anunţă că UDMR susţine Guvernul Dăncilă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, că Uniunea a decis să dea o şansă astăzi PSD-ALDE la votul din plenul al Parlamentului. Prin urmare,  va vota în favoarea Cabinetului Dăncilă.
„Am avut o discuţie în grupurile reunite. Am analizat, pe de o parte, programul de guvernare, pe de altă parte, situaţia politică şi eventualele alternative la coaliţia PSD-ALDE, cine ar guverna dacă nu ei, dacă are cineva vreo propunere din partea Opoziţiei, o propunere care poate fi luată în serios sau nu. Concluzia a fost că nu există o astfel de propunere. Aritmetic, PSD-ALDE are majoritate, au zece voturi peste numărul necesar pentru învesti Guvernul. Am văzut şi am analizat programul de guvernare. Sunt lucruri care deja de două ori au fost votate de către noi şi nu s-a schimbat nimic. Deci ar fi greu de argumentat de ce nu am vota şi a treia oară, cu toate că nu este un fapt obişnuit să schimbi Guvernul din şase în şase luni. Sunt lucruri şi care trebuie criticate, pot fi criticate, vor fi criticate. Şi vom da şi noi o şansă coaliţiei PSD-ALDE, prin voturile noastre, astăzi, la învestirea Guvernului”, a precizat liderul UDMR, potrivit Agerpres

„Oricine vrea să discute cu mine, uşa e deschisă. M-a sunat aseară târziu, am băut de dimineaţă o cafea şi cu asta-basta. Ca să mă convingi înainte de vot cu câteva ore, trebuie să mă convingi cu câteva săptămâni, luni înainte”, a declarat Kelemen Hunor.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu liderul grupului deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre votul privind învestirea noului Guvern.

Cele două întâlniri au loc înainte de plenul comun al Parlamentului privind învestirea Guvernului Dăncilă, notează dcnews.

Săptămâna trecută, Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentari individual pentru a-i convinge să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă.

Abonează-te acum Online!
  1. satmarean a spus: 29 ianuarie 2018, ora 18:56

    Hunor ar fi un foarte bun profesor care predă lecţii de IPOCRIZIE, OPORTUNISM, LIPSĂ DEMNITĂŢII ŞI MORALITĂŢII, MINCIUNĂ, NESIMŢIRE şi diferite alte auxiliare! O adevărată mândrie a UDMR-ului!

  2. Babacu a spus: 29 ianuarie 2018, ora 16:23

    Kelemen Hunor este de fapt un „Hunorel” smecher si oportunist. Mai pica ceva? Atunci votam! Nu pica? Nu votam! Care principii? Care neutralitate? Astea le gasesti doar in carti. Hunorel maica, nu vrei sa te muti si tu in Teleorman?

  3. Dac Bulibas a spus: 29 ianuarie 2018, ora 15:41

    Merita sustinut acest nou Guvern „Dragnea „?, Ce v-au dat in schimb,…, promisiuni neindeplinite ? ( minciuni) sau sprijiniti inchiderea si desfiintarea unor scoli maghiare ( vezi cazul de la Targu Mures !). Iar ai batut palma cu mincinosii, Szarhazi !(?)….. Nu vezi ca toti se folosesc de voi pe post de hartie igienica ?. Mai bine ramaneti neutri abtinandu-va la vot. Maghiarii n-au pe cine sprijini pt. ca nu merita niciunul !!!. Cu PNL ai procedat corect . La fel trebuia si cu PSD+ALDE !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.