21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Kelemen Hunor refuză PNL şi susţine Guvernul Dăncilă

Scris de Mioara Maxim, 29 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor l-a refuzat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a încercat să-l convingă pe şeful UDMR să voteze împotriva Guvernului Dăncilă.

UPDATE: Kelemen Hunor anunţă că UDMR susţine Guvernul Dăncilă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, că Uniunea a decis să dea o şansă astăzi PSD-ALDE la votul din plenul al Parlamentului. Prin urmare,  va vota în favoarea Cabinetului Dăncilă.
„Am avut o discuţie în grupurile reunite. Am analizat, pe de o parte, programul de guvernare, pe de altă parte, situaţia politică şi eventualele alternative la coaliţia PSD-ALDE, cine ar guverna dacă nu ei, dacă are cineva vreo propunere din partea Opoziţiei, o propunere care poate fi luată în serios sau nu. Concluzia a fost că nu există o astfel de propunere. Aritmetic, PSD-ALDE are majoritate, au zece voturi peste numărul necesar pentru învesti Guvernul. Am văzut şi am analizat programul de guvernare. Sunt lucruri care deja de două ori au fost votate de către noi şi nu s-a schimbat nimic. Deci ar fi greu de argumentat de ce nu am vota şi a treia oară, cu toate că nu este un fapt obişnuit să schimbi Guvernul din şase în şase luni. Sunt lucruri şi care trebuie criticate, pot fi criticate, vor fi criticate. Şi vom da şi noi o şansă coaliţiei PSD-ALDE, prin voturile noastre, astăzi, la învestirea Guvernului”, a precizat liderul UDMR, potrivit Agerpres

„Oricine vrea să discute cu mine, uşa e deschisă. M-a sunat aseară târziu, am băut de dimineaţă o cafea şi cu asta-basta. Ca să mă convingi înainte de vot cu câteva ore, trebuie să mă convingi cu câteva săptămâni, luni înainte”, a declarat Kelemen Hunor.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu liderul grupului deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre votul privind învestirea noului Guvern.

Cele două întâlniri au loc înainte de plenul comun al Parlamentului privind învestirea Guvernului Dăncilă, notează dcnews.

Săptămâna trecută, Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentari individual pentru a-i convinge să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă.

Abonează-te acum Online!
  1. satmarean a spus: 29 ianuarie 2018, ora 18:56

    Hunor ar fi un foarte bun profesor care predă lecţii de IPOCRIZIE, OPORTUNISM, LIPSĂ DEMNITĂŢII ŞI MORALITĂŢII, MINCIUNĂ, NESIMŢIRE şi diferite alte auxiliare! O adevărată mândrie a UDMR-ului!

  2. Babacu a spus: 29 ianuarie 2018, ora 16:23

    Kelemen Hunor este de fapt un „Hunorel” smecher si oportunist. Mai pica ceva? Atunci votam! Nu pica? Nu votam! Care principii? Care neutralitate? Astea le gasesti doar in carti. Hunorel maica, nu vrei sa te muti si tu in Teleorman?

  3. Dac Bulibas a spus: 29 ianuarie 2018, ora 15:41

    Merita sustinut acest nou Guvern „Dragnea „?, Ce v-au dat in schimb,…, promisiuni neindeplinite ? ( minciuni) sau sprijiniti inchiderea si desfiintarea unor scoli maghiare ( vezi cazul de la Targu Mures !). Iar ai batut palma cu mincinosii, Szarhazi !(?)….. Nu vezi ca toti se folosesc de voi pe post de hartie igienica ?. Mai bine ramaneti neutri abtinandu-va la vot. Maghiarii n-au pe cine sprijini pt. ca nu merita niciunul !!!. Cu PNL ai procedat corect . La fel trebuia si cu PSD+ALDE !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.