00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 04.10 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 05.05 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Crăciun. Titlul emisiuni: De ce are PSD cei mai buni candidaţi la alegerile europarlamentare?(reluare) 10.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Preşedintele ALDE întâlnire cu alegători la Satu Mare.(reluare) 15.30 Portret de artist, invitat: Dumitru Iederan 16.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.15 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 23.30 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 21.05.2019

Kelemen Hunor oferă loc pe lista UDMR şi altor partide maghiare

Scris de Vasile Andreica, 02 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, face apel la PCM şi PPMT să vină cu candidaţi pe lista Uniunii pentru PE, motivând că astfel se susţine cauza maghiară şi se transmite un mesaj de colaborare.

Kelemen Hunor a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că în urma colaborării cu PCM, începută în 2014, această formaţiune maghiară a obţinut mai multe funcţii de primari şi consilieri decât înainte şi a trimis în Parlament doi deputaţi.

“Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu PCM, unde vom continua discuţiile noastre şi noi propunem o colaborare, aşa cum am propus în 2014, iar aceasta a avut rezultate semnficative pentru maghiarii din România. PCM a obţinut mai multe funcţii de primari şi consilieri decât înainte şi a ajuns în Parlament cu doi deputaţi. Noi suntem extrem de interesaţi să continuăm colaborarea cu PCM. Cu celălalt partid, PPMT, noi avem intenţii de a colabora, să începem de undeva colaborarea, de aceea propunerea noastră este să vină alături de noi pentru cauza maghiară, să vină pe listele noastre şi dacă începem o colaborare pe termen mediu, pe termen lung, această colaborare poate fi adâncită”, a spus Kelemen.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 03 martie 2019, ora 12:44

    De-a lungul anilor em mi-am schimbat de citeva ori preferintele la vot. Dar nu-i inteleg pe maghiari, cum sa votezi pe cineva numai pentru ca este de aceeasi etnie cu tine? Chiar nu conteaza competentele, capacitatea de a conduce, inteligenta? Votam ca turma numai pentru ca sint maghiari?
    Ma bucur ca nu sint maghiar, refuz sa ma inrolez intr-o turma cenusie si fara gindire.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.