23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

Karcher Center, cea mai bună alegere pentru cei dragi în luna cadourilor

Scris de Matei Larisa, 11 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Karcher Center Supermarket Service Satu Mare, situat pe strada Botizului, este cea mai bună alegere pe care o puteţi face în prag de sărăbători.

Aici puteţi găsi cadoul perfect, dacă nu pentru cei dragi, pentru dumneavoastră. Având o gamă largă de produse, aici găsiţi cele mai bune şi mai profesionale aspiratoare, curăţitoare cu presiune, curăţitoare cu aburi, maşini de măturat, aspiratoare profesionale sau sisteme de irigat. Produsele întâlnite în Karcher Center Supermarket Service sunt de altfel cel mai bun ajutor acum, când sărbătorile se apropie, iar curăţenia trebuie menţinută în permanenţă. Alegându-i pe ei alegeţi cel mai bun ajutor pe termen lung.

Multe surprize pentru clienţi în luna cadourilor

Cum pentru Karcher Center Supermarket Service clienţii sunt cei mai importanţi, în semn de mulţumire şi recunoştinţă, aceştia vin cu surprize în luna cadourilor pentru toţi cei care le păşesc pragul. “Pentru a le mulţumi clienţilor noştri că ne-au fost alături şi ne-au ales, dar şi pentru a veni în ajutorul celor care îşi caută produse profesionale pentru acasă şi poate nu au trecut încă pe la noi, toată luna decembrie le oferim 20% reducere la toate produsele din gama Karcher. Dorim să fim mereu aproape de clienţii noştri şi să le oferim tot ce este mai bun”, a declarat Florin Pop, director de vânzări.

Dovada că Karcher Center Supermarket Service este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră stă în faptul că din 286 de dealeri acesta este cel mai mare dealer din România în ultimii trei ani consecutiv. Seriozitatea şi profesionalismul sunt elementele care îi definesc atunci când vine vorba despre ei.

O altă veste bună este că acum s-a deschis un nou magazin Karcher şi în Cluj, care este situat pe strada Corneliu Coposu, nr. 171. 

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2018, ora 19:28

    Sa credeti voi asta…. Pt. naivi da !. Sa fiti sanatosi !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.