Karcher Center, cea mai bună alegere pentru cei dragi în luna cadourilor | Informaţia Zilei

Karcher Center, cea mai bună alegere pentru cei dragi în luna cadourilor

Scris de Matei Larisa, 11 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Karcher Center Supermarket Service Satu Mare, situat pe strada Botizului, este cea mai bună alegere pe care o puteţi face în prag de sărăbători.

Aici puteţi găsi cadoul perfect, dacă nu pentru cei dragi, pentru dumneavoastră. Având o gamă largă de produse, aici găsiţi cele mai bune şi mai profesionale aspiratoare, curăţitoare cu presiune, curăţitoare cu aburi, maşini de măturat, aspiratoare profesionale sau sisteme de irigat. Produsele întâlnite în Karcher Center Supermarket Service sunt de altfel cel mai bun ajutor acum, când sărbătorile se apropie, iar curăţenia trebuie menţinută în permanenţă. Alegându-i pe ei alegeţi cel mai bun ajutor pe termen lung.

Multe surprize pentru clienţi în luna cadourilor

Cum pentru Karcher Center Supermarket Service clienţii sunt cei mai importanţi, în semn de mulţumire şi recunoştinţă, aceştia vin cu surprize în luna cadourilor pentru toţi cei care le păşesc pragul. “Pentru a le mulţumi clienţilor noştri că ne-au fost alături şi ne-au ales, dar şi pentru a veni în ajutorul celor care îşi caută produse profesionale pentru acasă şi poate nu au trecut încă pe la noi, toată luna decembrie le oferim 20% reducere la toate produsele din gama Karcher. Dorim să fim mereu aproape de clienţii noştri şi să le oferim tot ce este mai bun”, a declarat Florin Pop, director de vânzări.

Dovada că Karcher Center Supermarket Service este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră stă în faptul că din 286 de dealeri acesta este cel mai mare dealer din România în ultimii trei ani consecutiv. Seriozitatea şi profesionalismul sunt elementele care îi definesc atunci când vine vorba despre ei.

O altă veste bună este că acum s-a deschis un nou magazin Karcher şi în Cluj, care este situat pe strada Corneliu Coposu, nr. 171. 

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 decembrie 2018, ora 19:28

    Sa credeti voi asta…. Pt. naivi da !. Sa fiti sanatosi !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345