19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Kalista, visul oricărei femei

Scris de Matei Larisa, 22 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Situat aproape de centrul oraşului, pe strada Mileniului numărul 10, Salonul Kalista – makeup lounge&more, by Alexa Avram reprezintă cu siguranţă visul oricărei femei. Doamnelor, nu vă doriţi ca fiecare apariţie de a dumneavoastră să fie remarcabilă şi de impact? Machiajul să fie mereu perfect şi să dureze pe durata întregului eveniment? La salonul Kalista, Alexa are grijă să vă scape de emoţii şi preocupări înaintea oricărui eveniment!

Machiajul îi conferă unei femei încrederea în sine şi totodată curaj. Mai mult decât o pasiune, pentru Alexa machiajul reprezintă o artă, iar cuvintele îşi pierd rostul în momentul în care îi vezi munca.

De 4 ani, Alexa a pătruns în tainele machiajului, iar de atunci, în tot ce face pune pasiune, emoţie şi mai ales plăcere. Toată magia creată de mâinile Alexei se petrece acum în noul ei salon, Kalista. Un vis care acum a prins contur şi viaţă. “Cu sprijinul familiei şi cu mult, mult efort am reuşit să îmi transform pasiunea într-o afacere. Nimic nu poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îţi place, te ajută să depăşeşti oboseala şi orice obstacol”, ne-a mărturisit Alexa.

Servicii inovatoare în Satu Mare!

În cadrul serviciilor oferite de către Alexa, se află şi stilizarea sprâncenelor şi un serviciu unic la nivel de Satu Mare, mai exact „lash lifting-ul” sau mai bine spus, laminarea genelor. Laminarea genelor este o procedura nouă pe piaţa românească. Este o procedură non-invazivă care presupune curbarea şi îngroşarea genelor ca să pară cu până la 40% mai lungi”, ne-a explicat aceasta.

Deşi se află în primii ani de carieră, printre reuşitele Alexei se numără şi o colaborare cu unul dintre cei mai renumiţi artişti de makeup din România, Marius Lupu. Pe Marius l-a cunoscut în cadrul unui curs de makeup desfăşurat la academia acestuia din Timişoara. De acolo s-a născut şi o prietenie frumoasă între cei doi makeup artişti, care a dus la colaborarea existentă. Mai exact, de aproximativ un an şi jumătate Marius are la rândul lui o colaborare cu un brand de produse de makeup de înaltă calitate, Forever 52 – Character.

Marius Lupu a reuşit să aducă în  Timişoara produsele, acestea fiind importate din Dubai, iar acum, datorită colaborării dintre cei doi, produsele se vor afla şi în Satu Mare. Acestea vor putea fi achiziţionate de la salonul Kalista, existând o gamă largă de produse, de la rujuri, până la fond de ten, iluminatoare, pudră, farduri şi altele. Dat fiind că acesta este un brand profesional, preţurile sunt mai mult decât acceptabile iar acestea promit calitate şi rezistenţă. Despre Alexa, Marius are numai gânduri bune: „Mă bucur că generaţia tânără încearcă să facă ce am început şi eu în urmă cu 7 ani de zile, şi sper să devină un real success deoarece cred cu tărie că şi Satu Mare poate să devină unul dintre oraşele de top în domeniul makeup-ului. La Alexa m-a impresionat dorinţa de a-şi extinde afacerea şi modul în care îşi desfăşoară activitatea. Este foarte bună în ceea ce face, pune pasiune iar acest lucru se vede de fiecare dată când realizează un machiaj”, ne-a destăinuit acesta.

Dat fiind că inaugurarea salonului a reprezentat pentru Alexa un vis devenit realitate şi dată fiind importanţa acestui moment atât de deosebit, alături de aceasta au fost persoane importante din viaţa ei precum soţul ei, Bogdan, desginerii Ioana Călin, Mălina Ţânţaş şi mulţi alţii. „Alexa mi-a fost mireasă şi o iubesc din tot sufletul. Mă bucur enorm că a reuşit să îşi creeze un loc al ei. Ca sfat i-aş spune să creeze cu sufletul, deoarece şi munca ei reprezintă o artă. Nu e uşor, dar e foarte frumos mai ales când o faci cu sufletul, şi ştiu că ea pune suflet în tot ce face şi nu poate să iasă decât ceva extraordinar”, ne-a mărturisit Ioana Călin.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Alexa, pe aceasta o puteţi găsi la salonul Kalista, pe strada Mileniului numărul 10, apartament 1 (interfon 01) sau la numărul de telefon 0740 387 021.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.