Jumătate de kilogram de bijuterii, descoperite în bagajele unei femei | Informaţia Zilei

Jumătate de kilogram de bijuterii, descoperite în bagajele unei femei

Scris de I. Z., 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 12 februarie, în jurul orei 20:30, la P.T.F. Aeroportul Internaţional Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 41 ani. După ce a ridicat bagajul de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra femeii şi bagajelor acesteia, în urma căruia au fost descoperite nedeclarate în bagajul de cală mai multe bijuterii din metal galben, marcate ca fiind din aur, în greutate totală de 535,55 grame.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitate de bijuterii, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost reţinută de către autoritatea vamală în vederea expertizării, urmând să fie dispuse măsurile legale în vigoare.

Sursă: Poliţia de Frontieră

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517