Judoka Oros Erin (CSM-Unio Satu Mare), medaliată cu bronz la C.N. U13

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Sibiu s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică Campionatul Naţional de judo dedicat sportivilor U15 şi U13. La actuala ediţie au ajuns peste 600 de sportivi din toate colţurile României.

Pe suprafeţele de luptă am avut şi sportivi de la CSM-Unio Satu Mare, antrenaţi de Mihaly Terely şi Ramona Igna. Cel mai valoros rezultat l-a obţinut Oros Erin la categoria 44 de kilograme U13. Aceasta a reuşit să cucerească medalia de bronz, categoria sa având 19 sportive la start.

Alte două sportive de la CSM-Unio au pierdut lupta pentru medalia de bronz şi astfel că au încheiat pe locul 5. Este vorba de Ema Szilagyi (U13, 57 kg) şi Bettina Gyorgy (U15, +63kg).

Pentru clubul sătmărean urmează participarea la Campionatul Naţional de seniori, de la Cluj-Napoca, după care vor intra în acţiune sportivii U12 şi U14 la Braşov.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 mai 2022, ora 17:49

    Putyin e de vina !…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517