Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Judeţul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism de la Viena

Scris de I. Z., 15 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Poza de grup la Viena

Poza de grup la Viena

În perioada 14 – 17 ianuarie 2016 are loc la Complexul expoziţional Messe Wien Târgul de Turism de la Viena. Judeţul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la târg în cadrul standului României, vecinii noştri de stand fiind Grecia, Slovacia şi Turcia.

România are un stand modern de 150 m², cu 25 de participanţi din partea judeţelor şi a firmelor private, regiunea parteneră fiind judeţul Gorj. În cadrul târgului, România îşi prezintă nu numai obiectivele şi atracţiile turistice, ci şi zestrea culturală prin dansuri şi muzică. Pentru creşterea atractivităţii standului participă şi meşteri populari din Gorj care prezintă olăritul, cioplitul în lemn şi cusutul de mână a pânzelor tradiţionale.

Seara României a avut loc vineri, 15.01.2016, un eveniment deja tradiţional. Va avea loc prezentarea regiunii partenere şi a participanţilor la stand, program muzical dar şi bufet cu specialităţi şi băuturi româneşti, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena cât şi de regiunea parteneră.

În paralel cu târgul de turism va avea loc şi Viena Autoshow.

Delegaţia sătmăreană, condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi vicepreşedintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii judeţeni Cosmin Bota şi Viman Ioan, administratorul judeţului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea şi personal din cadrul biroului de turism al Judeţului Satu Mare. Ca invitat de onoare, joi, 14 ianuarie standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediţie după ediţie.

Judeţul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se şi promovându-se vizitatorilor, destinaţii de turism din judeţ, punându-se la dispoziţia doritorilor broşuri în limba germană şi engleză. De asemenea, pentru creşterea atractivităţii, vizibilităţii şi promovarea imaginii judeţului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoţionale cu însemnele judeţului (stema judeţului şi logo-ul turistic).

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Alexa a spus: 20 ianuarie 2016, ora 13:04

  Pina cand mai scriem noi impresii,ca de… nimeni nu le baga in seama,oare DNA nu vede aceste exemplare : stef,viman, s.a. care papa banul public la Viena,Budapesta,etc… pana sunt acesti sefi ei ne dirijeaza,cand vin altii…vom vedea,pacat de noi satmarenii, !

 2. laurentiu a spus: 16 ianuarie 2016, ora 11:48

  unde sunt profesionistii din turism?? anul trecut au mers si cu presa de casa care s-a facut turta de umblau invers! in toti acesti ani de conducere din imagine au fost promovate nulitatile iar profesionistii ingropati.
  avem o delegatie de tirism care sug banii judetzului. vimanelul cu firma de turism ce poarta profesorii din judet pe la roma si polonia in pelerinaje iar stf se chinuie sa ingroape satele care nu il voteaza , mai lipsea cuplul muzeu tradiţii care au facut dintr un site arheologic centru de altfel de intalniri.
  rusine celor ce privesc din poza platita din fondurile judetene pentru campanie.

 3. halal, Delegaţie sătmăreană,, a spus: 16 ianuarie 2016, ora 11:09

  HALAL ce Delegaţie sătmăreană,
  Unde sunt cei reprezentativi ai turismului satmarean ?
  Ce tot cauta monstrii astia ….peste tot ?
  De ce nu trimit pe cei care activeaza in domeniu ?

 4. suporter a spus: 15 ianuarie 2016, ora 22:32

  o poza de grup mafiot al judetului nostru de ce nu articipa persoane care sant din domeniul turismului din judet lipseste govorel mircea si cravata galbena a lui stef care e mare sef peste judet speram ca nu mult timp sa plece langa prietenul sau govor

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.