25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Judeţul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism de la Viena

Scris de I. Z., 15 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Poza de grup la Viena

Poza de grup la Viena

În perioada 14 – 17 ianuarie 2016 are loc la Complexul expoziţional Messe Wien Târgul de Turism de la Viena. Judeţul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la târg în cadrul standului României, vecinii noştri de stand fiind Grecia, Slovacia şi Turcia.

România are un stand modern de 150 m², cu 25 de participanţi din partea judeţelor şi a firmelor private, regiunea parteneră fiind judeţul Gorj. În cadrul târgului, România îşi prezintă nu numai obiectivele şi atracţiile turistice, ci şi zestrea culturală prin dansuri şi muzică. Pentru creşterea atractivităţii standului participă şi meşteri populari din Gorj care prezintă olăritul, cioplitul în lemn şi cusutul de mână a pânzelor tradiţionale.

Seara României a avut loc vineri, 15.01.2016, un eveniment deja tradiţional. Va avea loc prezentarea regiunii partenere şi a participanţilor la stand, program muzical dar şi bufet cu specialităţi şi băuturi româneşti, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena cât şi de regiunea parteneră.

În paralel cu târgul de turism va avea loc şi Viena Autoshow.

Delegaţia sătmăreană, condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi vicepreşedintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii judeţeni Cosmin Bota şi Viman Ioan, administratorul judeţului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea şi personal din cadrul biroului de turism al Judeţului Satu Mare. Ca invitat de onoare, joi, 14 ianuarie standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediţie după ediţie.

Judeţul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se şi promovându-se vizitatorilor, destinaţii de turism din judeţ, punându-se la dispoziţia doritorilor broşuri în limba germană şi engleză. De asemenea, pentru creşterea atractivităţii, vizibilităţii şi promovarea imaginii judeţului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoţionale cu însemnele judeţului (stema judeţului şi logo-ul turistic).

Abonează-te acum Online!
 1. Alexa a spus: 20 ianuarie 2016, ora 13:04

  Pina cand mai scriem noi impresii,ca de… nimeni nu le baga in seama,oare DNA nu vede aceste exemplare : stef,viman, s.a. care papa banul public la Viena,Budapesta,etc… pana sunt acesti sefi ei ne dirijeaza,cand vin altii…vom vedea,pacat de noi satmarenii, !

 2. laurentiu a spus: 16 ianuarie 2016, ora 11:48

  unde sunt profesionistii din turism?? anul trecut au mers si cu presa de casa care s-a facut turta de umblau invers! in toti acesti ani de conducere din imagine au fost promovate nulitatile iar profesionistii ingropati.
  avem o delegatie de tirism care sug banii judetzului. vimanelul cu firma de turism ce poarta profesorii din judet pe la roma si polonia in pelerinaje iar stf se chinuie sa ingroape satele care nu il voteaza , mai lipsea cuplul muzeu tradiţii care au facut dintr un site arheologic centru de altfel de intalniri.
  rusine celor ce privesc din poza platita din fondurile judetene pentru campanie.

 3. halal, Delegaţie sătmăreană,, a spus: 16 ianuarie 2016, ora 11:09

  HALAL ce Delegaţie sătmăreană,
  Unde sunt cei reprezentativi ai turismului satmarean ?
  Ce tot cauta monstrii astia ….peste tot ?
  De ce nu trimit pe cei care activeaza in domeniu ?

 4. suporter a spus: 15 ianuarie 2016, ora 22:32

  o poza de grup mafiot al judetului nostru de ce nu articipa persoane care sant din domeniul turismului din judet lipseste govorel mircea si cravata galbena a lui stef care e mare sef peste judet speram ca nu mult timp sa plece langa prietenul sau govor

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.