Jucătorii Olimpiei refuză meciul de sâmbătă

Scris de Constantin Demian, 07 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

olimpia-2Situaţie explozivă la Olimpia. Din mai multe surse diferite, dar credibile, am aflat că jucătorii Olimpiei sunt hotărâţi să nu intre în teren la ultimul meci, al sezonului, cel de sâmbătă, cu CS Mioveni. Motivul?

Acelaşi dintotdeauna, banii. Este vorba de restanţe salariale pentru mai multe luni, patru pentru cei mai vechi şi două pentru cei veniţi în vară. Cum pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean nu figurează niciun punct referitor la suplimentarea finanţării Olimpiei, aproape sigur sâmbătă nu vom avea parte de fotbal.

Abonează-te acum Online!
 1. babut a spus: 08 decembrie 2016, ora 14:15

  mercenari!

 2. Axa kaRda andone a spus: 08 decembrie 2016, ora 11:33

  Aţi făcut ce va tăiat capul,vostru. Aţi promovat toate petardele aduse în vara,aţi minţit tot timpul,vine acum ora de plătit mizeriile care le aţi făcut cu sânge rece,ruşine maxima,olimpia avea culoar de promovare,dar promovarea nepotismului şi a non valorilor a dus la situatiamina de acum.tudoran,feier,ludusan,3 atacanţi cu 4 goluri impreuna pt oli în 20 etape,ruşine, ruşine, rusine

 3. Babacu a spus: 08 decembrie 2016, ora 11:06

  Inainte de a primi bani publici, la Olimpia trebuie facuta DERATIZAREA. Asta inseamna inlocuirea conducerii si incheiate alte contracte TRANSPARENTE (sint bani publici, nu?). De asemenea activitatea Olimpiei trebuie axata pe promovarea tinerilor jucatori (un centru puternic de juniori) si pe promovarea valorilor din judetul Satu Mare.

 4. Bre a spus: 08 decembrie 2016, ora 08:29

  Primaria le-a dat banii, nu inteleg de ce Consiliul Judetean nu vrea????? Pataki asta e cam derutat in administratie 🙁

 5. Digi a spus: 08 decembrie 2016, ora 08:14

  Ce mumu ia Digi :-)))) dupa ce au fost refuzati de Juventus, acum vin degeaba la Satu Mare. Atentie. Cu o asemenea faza Digi nu va da nici un ban Olimpiei pentru drepturile de televizare pe tot sezonu.

 6. amygos a spus: 08 decembrie 2016, ora 00:08

  Foarte bine fac!Orice are o limita!Daca nu sunt bani,tragem cortina si cu asta-basta!Meciul cu Resita a fost pierdut tot din cauza asta,a fost doar un semnal de alarma!
  Ori finantam echipa din bani publici,ori punem lacat pe stadion!Ca un investitor privat nici vorba sa investeasca la Satu Mare!
  Dar nu va bateti joc de jucatori,mai ales atunci cand au si rezultate!…

 7. Ultras a spus: 07 decembrie 2016, ora 22:54

  Anul trecut nu aveau tupeul să comenteze nici pe Facebook. Plecaţi dacă nu vă convine. În vară se ştia că aici se va ajunge. Să ştim şi noi numele celor ce nu vor să joace sâmbătă.

 8. suporter oli a spus: 07 decembrie 2016, ora 22:44

  sigur ca ca nu ati protesta! da ce sa faca baietii astia sa isi puna funea in gat ca nu mai au unde sa se imprumute sa-si plateasca chiriile, cheltuielile, sa cumpere un cadou de mos la copii. Da koarda asta de ce nu-si da lui o amenda ca nu isi indeplineste fisa postului, ca nu o adus sponsori, finantari, ca nu o facut nimic pt baietii astia?!
  o venit asta din ungurime, fara nicio treaba cu fotbalul sau cu satmarenii sa ne conduca la noi in oras! rusine satmarenilor ca udm-risti ne dicteaza oameni in posturi! rusine sa ne fie ca stam doar si comentam si baietiu astia la situatia penibila prin care au trecut nici pe 10 nu trebuiau sa fie. pacat de antrenor ca are filozofie. in rest toti sa plece. sa ne conduca oamenii de ai nostri si la primarie si peste tor. nu se poate asa ceva. vine nenea ungur sa ne conduca clubu cand el nu stie cum se invarte mingea pe teren. halal.

 9. Lucian bilt a spus: 07 decembrie 2016, ora 22:30

  Eu ii susţin pe băieţi!!! Fiţi uniţi şi atunci veţi fi puternici!!!! Iar ca răspuns pentru cei ce nu sunt de acord cu protestul lor…..pai bai fraţilor mergeţi voi la lucru cate 3 sau 4 luni zi de zi fără sa fi plătit…fotbalişti is şi ei oameni au familii aks cu copii. Eu sigur nu as lucra fără sa fiu plătit nici măcar o zi ca sa nu mai zic luni de zile!!! Hai Oli !!!!!!

 10. Băbuţ a spus: 07 decembrie 2016, ora 21:24

  Daţi voi ca vaca cu picioru-n găleata plină, să vedeţi cum mai scoateţi capul în oraş. Credeţi că vin banii din ceruri dacă voi nu jucaţi un meci? Că se va da vreun politician peste cap pentru voi? Vreun spectator? Ăia care azi vă instigă vor ridica din umeri. Plus că înaltul karda abia aşteaptă să scape de rataţii lui puluka care acum fac gât dar anul trecut tăceau ca porcu-n cucuruz. Nu jucaţi, e doar un meci, dar atunci nu 25%, v-aş tăia TOATE salariile restante. Va juca cu juniorii şi-şi va aduce FOTBALIŞTI în vacanţa de iarnă. Iar marii protestatari nu vor mai putea juca nici tupu, că nu-i va mai căuta nimeni. Doar nu credeţi că mai trebuie cuiva fotbalişti revoluţionari? Mai ales că sunt atâtea echipe de B desfiinţate de unde să aleagă jucători.

 11. alexandru a spus: 07 decembrie 2016, ora 21:15

  Asa se intampla la fiecare schimbare de politicieni,primari,promitemsi cand suntem la putere uitam de promisiuni,si cine sufera?tot prosti care aleg asemenea oameni de nimic,domnilor trezitiva si puneti oameni de fotbal la conducere,nu mafia fiecarui primar ales,jucatori sufera,spectatori sufera,orasul sufera,PANA CAND

 12. kayas a spus: 07 decembrie 2016, ora 21:09

  iau atitudine baietii. dar si pentru faza cu 25% din salar. demonstreaza ca e un prost—-nac inaltul carda care ce face? spune dexul—-

  ŞANTÁJ, şantaje, s. n. (Jur.) Infracţiune care constă în fapta de a constrânge o persoană, prin violenţă sau prin ameninţare, să dea, să facă, să nu facă ori să sufere ceva, cu scopul de a dobândi un folos pentru sine ori pentru altul.—

  cistigati sau nu va primiti toti banuti? ii felicit oricum pe jucatori

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517