18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Jucătorii Olimpiei au refuzat antrenamentul de luni

Scris de Constantin Demian, 31 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prezenţi la stadion pentru primul antrenament al săptămânii, jucătorii Olimpiei au refuat să iasă pe teren la aflarea veştii că pe ordinea de zi a şedinţei de luni Consiliului Judeţean nu a fost inclus şi un punct referitor la clubul sătmărean.

Având în vedere că Olimpia se confruntă cu mari probleme financiare, cu restanţe mari la salarii, a fost o formă de protest spontan al jucătorilor care au dorit astfel să sensibilizeze atât opinia publică, dar şi Consiliul Judeţean. Acest din urmă organism este membru cotizant al Olimpia 2010. Iar prin statut CJ are obligaţia să vireze o anumită sumă de bani în conturile clubului, în momentul de faţă fiind vorba de o rată de 500.000 de lei.

Pe de altă parte, prezent luni la o emisiune televizată în direct la Informaţia TV, preşedintele CJ, Pataki Csaba a afirmat că ar fi fost mai bine pentru fotbalul sătmărean dacă Olimpia s-ar fi înscris într-un eşalon inferior, Liga 3 în cazul de faţă. Dar, în acelaşi timp, preşedintele Pataki a mai afirmat că se vor face eforturi pentru ducerea la bun sfârşit a activităţii Olimpiei pănă la finalul campionatului.

Poate chiar marţi cănd va avea loc o nouă şedinţă a CJ, una cu membrii Consiliului Director a clubului.

Abonează-te acum Online!
 1. satmarean a spus: 01 noiembrie 2017, ora 19:03

  Tocători de bani sunt politicienii care ne conduc şi îsi stabilesc praguri pana la cat pot fura fara sa pateasca nimic , nu Olimpia! Cum adică ar fi mai bine pentru fotbalul satmarean sa evoluam in Liga 3???? Noi in loc sa evoluam, din contră???? Asta se aude ce scoate pe gura??? Si asa la nivel sportiv Satu Mare e varza!! Nu ai o Sala Polivalenta (cred ca suntem singurul judet din tara asta!!), nu ai un sport care sa te reprezinte cat de cat. Poate ca ar fi mai bine pentru soarta judetului Satu Mare ca acest domn sa plece acasa, sa ne lase, daca nu poate face mai mult.

 2. suporter a spus: 31 octombrie 2017, ora 12:25

  In primul rand ar trebui sa plece cei care l-au adus pe Karda,toti cei care l-au lasat sa faca ce doreste acest infractor,iar conducerea orasului si judetului sa faca tot efortul de a termina campionatul,chiar cu riscul de retrogradare-dar fara penalizare,iar din sezonul viitor acentul sa se puna pe formarea une-i echipe de tineri care,dupa 1-2 ani de omogenizare,sa se gandeasca la lupta ptr.promovare.Sunt convins ca cu un fotbal frumos,chiar cu unele esecuri de moment,satmarenii s-ar apropia din ce in ce mai mult de echipa.

 3. Dac Bulibas a spus: 31 octombrie 2017, ora 11:56

  Trebe desfiintat acest club tocatoare de bani ai satmarenilor !. Eu nu le-as mai da niciun ban !!!. Sa plece fiecare unde vrea….Contractele au fost in asa fel facute/concepute incat sa traga numai cativa „baieti destepti” ( Karda&Company) foloase dar nu si satmarenii. Altfel nu ar fi posibila retribuirea rezultatelor proaste acumulate. Olimpia a fost si este o vaca numai buna de muls de catre unii ca urmare, din pacate nu se va renunta usor la ea !!!.

 4. NELU VARIU a spus: 31 octombrie 2017, ora 09:35

  Ne bucuram cand Olimpia castiga cate un meci si cand este into pasa buna sperand ca intrun timp cat mai scurt va ajunge in liga 1, dar dupa cum vorbeste domnul Pataki el trage tare sa o duca in liga a – III – a rusi jegule.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.