Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

Jucătorii Olimpiei au refuzat antrenamentul de luni

Scris de Constantin Demian, 31 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prezenţi la stadion pentru primul antrenament al săptămânii, jucătorii Olimpiei au refuat să iasă pe teren la aflarea veştii că pe ordinea de zi a şedinţei de luni Consiliului Judeţean nu a fost inclus şi un punct referitor la clubul sătmărean.

Având în vedere că Olimpia se confruntă cu mari probleme financiare, cu restanţe mari la salarii, a fost o formă de protest spontan al jucătorilor care au dorit astfel să sensibilizeze atât opinia publică, dar şi Consiliul Judeţean. Acest din urmă organism este membru cotizant al Olimpia 2010. Iar prin statut CJ are obligaţia să vireze o anumită sumă de bani în conturile clubului, în momentul de faţă fiind vorba de o rată de 500.000 de lei.

Pe de altă parte, prezent luni la o emisiune televizată în direct la Informaţia TV, preşedintele CJ, Pataki Csaba a afirmat că ar fi fost mai bine pentru fotbalul sătmărean dacă Olimpia s-ar fi înscris într-un eşalon inferior, Liga 3 în cazul de faţă. Dar, în acelaşi timp, preşedintele Pataki a mai afirmat că se vor face eforturi pentru ducerea la bun sfârşit a activităţii Olimpiei pănă la finalul campionatului.

Poate chiar marţi cănd va avea loc o nouă şedinţă a CJ, una cu membrii Consiliului Director a clubului.

Abonează-te acum Online!
 1. satmarean a spus: 01 noiembrie 2017, ora 19:03

  Tocători de bani sunt politicienii care ne conduc şi îsi stabilesc praguri pana la cat pot fura fara sa pateasca nimic , nu Olimpia! Cum adică ar fi mai bine pentru fotbalul satmarean sa evoluam in Liga 3???? Noi in loc sa evoluam, din contră???? Asta se aude ce scoate pe gura??? Si asa la nivel sportiv Satu Mare e varza!! Nu ai o Sala Polivalenta (cred ca suntem singurul judet din tara asta!!), nu ai un sport care sa te reprezinte cat de cat. Poate ca ar fi mai bine pentru soarta judetului Satu Mare ca acest domn sa plece acasa, sa ne lase, daca nu poate face mai mult.

 2. suporter a spus: 31 octombrie 2017, ora 12:25

  In primul rand ar trebui sa plece cei care l-au adus pe Karda,toti cei care l-au lasat sa faca ce doreste acest infractor,iar conducerea orasului si judetului sa faca tot efortul de a termina campionatul,chiar cu riscul de retrogradare-dar fara penalizare,iar din sezonul viitor acentul sa se puna pe formarea une-i echipe de tineri care,dupa 1-2 ani de omogenizare,sa se gandeasca la lupta ptr.promovare.Sunt convins ca cu un fotbal frumos,chiar cu unele esecuri de moment,satmarenii s-ar apropia din ce in ce mai mult de echipa.

 3. Dac Bulibas a spus: 31 octombrie 2017, ora 11:56

  Trebe desfiintat acest club tocatoare de bani ai satmarenilor !. Eu nu le-as mai da niciun ban !!!. Sa plece fiecare unde vrea….Contractele au fost in asa fel facute/concepute incat sa traga numai cativa „baieti destepti” ( Karda&Company) foloase dar nu si satmarenii. Altfel nu ar fi posibila retribuirea rezultatelor proaste acumulate. Olimpia a fost si este o vaca numai buna de muls de catre unii ca urmare, din pacate nu se va renunta usor la ea !!!.

 4. NELU VARIU a spus: 31 octombrie 2017, ora 09:35

  Ne bucuram cand Olimpia castiga cate un meci si cand este into pasa buna sperand ca intrun timp cat mai scurt va ajunge in liga 1, dar dupa cum vorbeste domnul Pataki el trage tare sa o duca in liga a – III – a rusi jegule.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.