Joi, la Negreşti-Oaş, Irina Monac îşi lansează volumul “Ion al meu”

Scris de Ioan Aniţaş, 04 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prozatoarea Irina Monac, din Negreşti-Oaş, nu necesită prea multe prezentări. A publicat mai multe volume de proză, unele dintre ele viu disputate, dar apreciate. Ea face parte din peisajul cultural al zonei şi nu numai. Scrierile acestei prozatoare sunt oarecum de factură diferită, în comparaţie cu abordările altor autori. În cărţile publicate caută să vină cu aspecte inedite, îşi propune permanent autodepăşirea.

Iată că la început de lună martie, la Negreşti-Oaş, are loc un eveniment cultural mult aşteptat de localnici, mai ales cunoscuţi ai autoarei Irina Monac, dar nu numai. Iată că de această dată, autoarea propune cititorilor un titlu pe cât de simplu, pe atât de încifrat – „Ion al meu” joi, 5 martie. Evenimentul cultural la care facem referire va avea loc la ora 14, la Muzeul Ţării Oaşului din Negreşti-Oaş. Cu siguranţă, nu întâmplător, a fost aleasă ziua de joi pentru lansare, fiind deja în Postul Paştelui. Chiar şi în post fiind, ziua de joi este de dulce, fapt ce sigur o să atragă la lansare numeroşi localnici, dar şi sătmăreni.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517