Jandarmii sătmăreni, vizitaţi de elevi de la Şcoala Octavian Goga | Informaţia Zilei

Jandarmii sătmăreni, vizitaţi de elevi de la Şcoala Octavian Goga

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, cu o vreme care a ţinut cu copiii, jandarmii sătmăreni au schimbat registrul activităţilor curente şi au adus un zâmbet pe chipurile elevilor de la Şcoala Gimnazială Octavian Goga din Satu Mare.

În săptămâna Şcoala Altfel, cadrele sătmărene le-au oferit copiilor, la sediul Inspectoratului Judeţean, posibilitatea cunoaşterii meseriei de jandarm, fiind gazde pentru două ceasuri.

Aceştia şi-au început vizita cu participarea la o activitate preventiv educativă în clubul unităţii, unde jandarmi cu experienţă le-au povestit despre provocările ce pot apărea, despre modul de soluţionare a conflictelor şi au vizionat o serie de filme cu caracter educativ. Vizita elevilor a continuat cu prezentarea maşinilor şi a materialele din dotarea jandarmilor, pentru ca la finalul întâlnirii cei mai mulţi vizitatori să promită că atunci când vor fi mari se vor face jandarmi.

Vizita s-a încheiat cu un mic concurs, răsplătit cu un premiu simbolic din partea jandarmilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517