James, fratele lui Kate Middleton, s-a căsătorit

Scris de I. Z., 03 octombrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a căsătorit cu Alizee Thevenet, după o logodnă de doi ani. Nunta a avut loc în sudul Franţei, aşa cum a confirmat chiar James, pe contul personal de Instagram.

James William Middleton e fratele mai mic al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. În vârstă de 34 de ani, James a fondat mai multe companii, unele de succes. Recent, el a publicat o imagine pe Instagram în care confirma căsătoria cu Alizee Thevenet.

Cei doi s-au logodit în anul 2019 şi planificaseră o nuntă pentru anul 2020, însă au amânat-o din cauza pandemiei, potrivit People.

Acum, James şi Alizee s-au căsătorit în Bormes-les-Mimosas, Provence, Franţa.

James a confirmat vestea pe contul personal de Instagram, cu o imagine în care apare alături de noua lui soţie. În timp ce Alizee pare să fi optat pentru o rochie de mireasă fără bretele şi cu dantelă, James a purtat un costum alb şi o cămaşă albastră.

Pe fundalul imaginii apare şi câinele lui James, alături de care a apărut la mai multe evenimente caritabile de-a lungul timpului.

Alături de imagine, James a scris: „Domnul şi doamna Middleton. Ieri, m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, înconjuraţi de familie, prieteni şi, evident, câţiva câini, în frumosul sat Bormes-les-Mimosas. Nu am cuvinte să descriu cât de fericit sunt.”

James şi Alizee s-au logodit în septembrie 2019. În luna mai a anului 2020, fratele lui Kate Middleton a dezvăluit că voia să se căsătorească în acea lună, dar că amână evenimentul din cauza pandemiei.

„A trecut un an de când am cerut-o în căsătorie pe Alizee…şi ce a fost!” a scris James pe Instagram în 2020.

„Două case, interdicţii, two încercări să facem nuntă, mulţi pui de câine, lansarea unei noi companii, o barbă rasă şi multe altele, dar cea mai bună parte e că pot să împart toate acestea cu tine, Alizee, şi abia aştept să înfruntăm tot ce ne rezervă viitorul.”

Thevenet e un analist financiar şi vorbeşte trei limbi: franceza, engleza şi spaniola. Ea şi-a petrecut copilăria în mai multe ţări, printre care se numără Germania, Indonezia, Chile, Franţa, Belgia şi Marea Britanie.
Cei doi s-au cunoscut în anul 2018 şi au creat o legătură pornind de la iubirea lor pentru animale. Potrivit lui James, câinele său, Ella, a jucat un rol important în momentul în care a cunoscut-o pe Alizee.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517