Iuliu Cadar, directorul general al Dräxlmaier Satu Mare, la ceas aniversar | Informaţia Zilei

Iuliu Cadar, directorul general al Dräxlmaier Satu Mare, la ceas aniversar

Scris de I. Z., 10 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iuliu  Cadar s-a născut la 10 ianuarie 1960 la Satu Mare. După absolvirea Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” şi-a continuat studiile la Institutul Politehnic Cluj-Napoca (actuala Universitate Tehnică) obţinând diploma de Inginer Electrotehnic. 

Această pregătire academică de bază este secondată de o diplomă MBA de la The Open University Business School England şi mai multe cursuri  postuniversitare în domeniul administraţiei publice, marketing şi relaţii internaţionale ale Academiei Comerciale Române. Este de 18 ani director general la una din cele mai mari fabrici cu capital german din România, Dräxlmaier Satu Mare, cu peste 4.000 de angajaţi, fiind promotorul dezvoltării firmei de la începuturile ei cu câţiva angajaţi până la mărimea actuală. A revenit la Dräxlmaier în septembrie 2017, după ce o perioadă (2013 – 2017) a fost director general al Grupului Autonet. De-a lungul acestor ani a acumulat o bogată experienţă de producţie şi de management organizaţional, fiind activ şi în numeroase proiecte internaţionale de dezvoltare sau take-over.

Pe lângă activitatea profesională, Iuliu Cadar este preşedinte al Asociaţiei Economice Româno-Germane din Satu Mare, având o implicare socială şi economică importantă în regiune, acţionând activ în dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri sătmărean şi administraţia locală şi municipală.

De ani de zile se implică permanent în activităţile şi proiectele AHK ca reprezentant al Grupului Autonet sau al Grupului Dräxlmaier promovând un parteneriat activ între Bucureşti şi regiunea de nord-vest.

Cu ocazia zilei de naştere, când împlineşte 60 de ani, Informaţia Zilei şi Informaţia TV îi urează multe succese în continuare, multă sănătate alături de tradiţionalul
„La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 11 ianuarie 2020, ora 08:26

    La multi ani Iuliu ! IZ esteun ziar controlat de „Scinteia Tineretului” ?

  2. suporter adevarat a spus: 10 ianuarie 2020, ora 19:28

    hai lingai lui cadar nu sariti cu felicitari si urari sau inca nu a promovat pe nimeni in functii mai mari la drm?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517