14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Iuliu Cadar, directorul general al Dräxlmaier Satu Mare, la ceas aniversar

Scris de I. Z., 10 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iuliu  Cadar s-a născut la 10 ianuarie 1960 la Satu Mare. După absolvirea Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” și-a continuat studiile la Institutul Politehnic Cluj-Napoca (actuala Universitate Tehnică) obținând diploma de Inginer Electrotehnic. 

Această pregătire academică de bază este secondată de o diplomă MBA de la The Open University Business School England și mai multe cursuri  postuniversitare în domeniul administrației publice, marketing și relații internaționale ale Academiei Comerciale Române. Este de 18 ani director general la una din cele mai mari fabrici cu capital german din România, Dräxlmaier Satu Mare, cu peste 4.000 de angajați, fiind promotorul dezvoltării firmei de la începuturile ei cu câțiva angajați până la mărimea actuală. A revenit la Dräxlmaier în septembrie 2017, după ce o perioadă (2013 – 2017) a fost director general al Grupului Autonet. De-a lungul acestor ani a acumulat o bogată experiență de producție și de management organizațional, fiind activ și în numeroase proiecte internaționale de dezvoltare sau take-over.

Pe lângă activitatea profesională, Iuliu Cadar este președinte al Asociației Economice Româno-Germane din Satu Mare, având o implicare socială și economică importantă în regiune, acționând activ în dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri sătmărean și administrația locală și municipală.

De ani de zile se implică permanent în activitățile și proiectele AHK ca reprezentant al Grupului Autonet sau al Grupului Dräxlmaier promovând un parteneriat activ între București și regiunea de nord-vest.

Cu ocazia zilei de naștere, când împlinește 60 de ani, Informația Zilei și Informația TV îi urează multe succese în continuare, multă sănătate alături de tradiționalul
„La mulți ani!”

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 11 ianuarie 2020, ora 08:26

    La multi ani Iuliu ! IZ esteun ziar controlat de „Scinteia Tineretului” ?

  2. suporter adevarat a spus: 10 ianuarie 2020, ora 19:28

    hai lingai lui cadar nu sariti cu felicitari si urari sau inca nu a promovat pe nimeni in functii mai mari la drm?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.