Istvan Kovacs, rezervă la un nou meci

Scris de I. Z., 05 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Careianul Istvan Kovacs a fost delegat pentru al 8-lea meci drept arbitru de rezervă la Cupa Mondială din Qatar.

Acesta va asista o brigadă din Mexic la meciul european dintre Portugalia şi Elveţia. Kovacs a mai fost rezervă la şapte întâlniri din faza grupelor: Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic şi Croaţia – Belgia. Să sperăm că după acest meci, careianul va primi şi un meci pe care să-l conducă de la centru.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 06 decembrie 2022, ora 10:36

    Cum Istvan Kovacs va ajunge la opt meciuri ca rezervă la actualul Campionat Mondial după delegarea de la meciul Portugalia – Elveţia programat marţi, ora 21.00, arbitrul din Carei îşi va mai adăuga în cont încă 2.500 de euro.

    Istvan Kovacs a primit 70.000 de euro pentru participarea la Campionatul Mondial din Qatar şi câte 2.500 de euro pentru fiecare meci la care a fost delegat. Astfel, arbitrul român a ajuns la 90.000 de euro câştigaţi la turneul final din 2022.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517