19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Irina Birinyi reclamă Raiffeisen Bank

Scris de Vasile Nechita, 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmăreanca Irina Birinyi, profesoară pensionară, s-a prezentat la redacţia noastră pentru a reclama Raiffeisen Bank, Agenţia Satu Mare. Ea şi mama sa sunt cliente ale acestei bănci. Motivul sesizării sale este întârzierea băncii cu 2 zile la virarea pensiei în cont (pensia trebuia să-i intre în cont pe 12 decembrie 2017, dar în 13, când s-a prezentat la redacţie încă nu intrase.


“Am stat degeaba la coadă, la bancomatul băncii, şi la fel s-a întâmplat şi de Paşti, mereu ne umileşte, ne spune sătmăreanca. Aveam urgentă nevoie de bani pentru că mâine sunt programată la o clinică din Cluj, dar din cauza băncii nu pot să achit cheltuielile”, încheie interlocutoarea.
Am contactat telefonic agenţia bancară, iar răspunsul pe care l-am primit este următorul: “Casa de Pensii nu a trimis mai devreme suma corespunzătoare la bancă”, ne-a răspuns o funcţionară. Ea a adăugat că se trimit liste cu mai mulţi clienţi, care necesită timp de procesare, iar acestea sunt motivele pentru care nu se virează mai repede banii în contul clientului.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 19 decembrie 2017, ora 12:35

  Societatea romaneasca este una cu adevarat bolnava. Multi romani cauta si accepta pomana chiar s-au obisnuit cu pomana. Daca nu obtin ceva pomana unii chiar imbolnavesc in situatie. Cei care platesc asigurari de sanatae platesc pt. ca traiesc si muncesc si astfel ispasesc pedeapsa data de Domnul pt. neascultare si neconformare dorintei lui. Cand vor pleca in lumea celor drepti nu o sa mai plateasca nimica, numai ca pt. asta trebe sa mergeti si sa va rugati la bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ia in imparatia lui. Si nu uitati ca ” Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor.”

 2. americanu a spus: 18 decembrie 2017, ora 00:05

  Nici unde in lumea asta serviciile de sanatate nu sant gratis ,…..in SUA platesti toata viata taxe de sanatate pt cand te vei pensiona iar pe perioada cat lucrezi e alta asigurare care costa enorm si nu acopera nici pe departe intreaga vizita la un medic …o sa ziceti ca aici se fac bani da se fac dar omul de rand face sa zicem 8-12 $ pe ora inmultiti cu 160 de ore si scadeti taxele aprox 300 si vedeti cu ce ramane

 3. parearea mea a spus: 15 decembrie 2017, ora 11:28

  Cate banci nu au PAUZA de bancomat la fine de saptamana si nu numai?

 4. parearea mea a spus: 15 decembrie 2017, ora 11:27

  Orice investigatie costa enorm daca nu vrei sa stai (luni intregi, pâna mori) la programare. Ne miram ca mor tinerii pe capete: bani nu, rabdare nu, gratuitate, nu! Retetele de medicamente costa foarte mult! La ce naiba se mai iau taxe de sanatate, nu se stie. Este un adevarat jaf!
  Pe când sanatate gratuită??????

 5. Intrebare a spus: 14 decembrie 2017, ora 16:25

  De ce trebuie bani pentru clinica ,o viata intreaga a cotizat la casa de asigurari de sanatate si cei care nu cotizeaza beneficiaza de sume uriase,veniti din strainatate…Ce nedrept e sa ti aprobe o investigatie casa de asigurari ,iti trebuie luni in sir …iar anual platesc sute de milioane de lei ca altii sa se investigheze de gratis…..daca au pile ls casa de asigurari sau managerii de spital!

 6. satmarean a spus: 14 decembrie 2017, ora 10:27

  Am fost client al Băncii Raiffeisen şi am avut parte de multă bătaie de joc! EVITAŢI această bancă!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.