Ionuţ Nistor este noua achiziţie a echipei de fotbal CSM Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 21 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ionuţ Nistor este noua achiziţie a echipei de fotbal CSM Satu Mare, care marţi, 20 septembrie a efectuat primul antrenament cu noua sa echipă.

Mijlcaşul ofensiv de 18 ani a jucat ultima oară la echipa a doua a formaţiei FC Voluntari. Tânărul jucător întregeşte lotul antrenorului Tiberiu Csik, după ce alţi doi fotbalişti de aceeaşi vârstă au suferit accidentări: Bogdan Jeler s-a accidentat într-un meci de pregătire, iar Adrian Rad a suferit o ruptură de ligament săptămâna trecută, într-un meci de campionat jucat la Şimleul Silvaniei.

Ionuţ Nistor este născut în anul 2004 la Suceava, şi a facut junioratul în Bucureşti, la FCSB, în Constanţa, la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, şi la Cluj-Napoca, la CFR. În sezonul trecut a debutat la seniori în echipa a doua a prim divizionarei FC Voluntari.
Experienţa acumulată îl va ajuta să întărească lotul echipei fruntaşe al seriei a 10-a, din Liga a 3-a, CSM Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517