24.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Adrian Ştef, Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Soarta moţiunii de cenzură, decisă în această săptămână.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Albu. Titlul emisiuni: Lucrări şi investiţii în municipiul Satu Mare.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: . Titlul emisiunii: Adolescenţa – perioada rebelă. 05.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Cât de ameninţată este biodiversitatea. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Adrian Ştef, Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Soarta moţiunii de cenzură, decisă în această săptămână.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Poulonia - o afacere de success? 11.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Albu. Titlul emisiuni: Lucrări şi investiţii în municipiul Satu Mare.(reluare) 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Adrian Ştef, Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Soarta moţiunii de cenzură, decisă în această săptămână.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Ion Ştirbu, Adrian Meszaros. Titlul emisiunii: Multe evenimente la Satu Mare cu ocazia Săptămânii Europene Sportive. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aurelia Pop. Titlul emisiunii: Negocierile Sanitas la Contractul Colectiv de Muncă. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Iohannis, mesaj tranşant pentru Guvernul Tudose în direct de la Ambasada SUA

Scris de Mioara Maxim, 04 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Klaus Iohannis participă marţi, la Ambasada SUA din Bucureşti, la recepţia oferită cu ocazia Zilei Naţionale a SUA. În deschiderea evenimentului, preşedintele a susţinut un discurs în care a subliniat importanţa zilei de 4 iulie, relaţia dintre România şi SUA, dar a ţinut şi să transmită un mesaj tranşant pentru Guvernul Tudose.

„4 iulie este fundamental nu doar pentru poporul american, ci pentru intreaga lume. Într-adevar, lumea in care triam nu ar fi fost la fel fara aceasta piatra de hotar istorica. Ar trebui sa ne amiteasca că noi, de ambele părti ale Atlanticului, trebuie sa stam impreuna pentru a ne apara valorile fundamentale si securitatea”, a afirmat Klaus Iohannis, în discursul susţinut în limba engleză, potrivit stiripesurse.

Ulterior, preşedintele a transmis şi un mesaj în limba română, o mare parte din acesta fiind la adresa Guvernului Tudose.

„Cetatenii Romaniei de azi si-au demonstrat maturitatatea si verticalitatea morala. Acum este timpul ca tara sa fie guvernata predictibil, punand interesul cetatenilor pe primul loc, sa transmitem ca Romania este o tara care isi respecta angajamentele luate.(…)

Intalnirea cu preşedintele Trump a reprezentat o reafirmare a angajamentului SUA pentru securitate si o recunoastere a capacitatii Romaniei de a fi furnizor de securitate si de a actiona ca un pilon de stabilitate in zona. Am stabilit impreuna cu presedintele Trump sa ne aprofundam parteneriatul strategic. (…)

Pentru ca Romania sa atraga investitori americani este foarte importanta asigurarea unui climat de stabilitate, cu un cadrul legislativ predictibil, cu o birocratie redusa si respect pentru statul de drept. Sper ca noul guvern instalat sa ia aminte la aceste principii fundamentale”, a mai transmis Klaus Iohannis pentru Guvernul Tudose.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.