Iohannis are o nouă şedinţă cu premierul, guvernatorul şi ministrul Finanţelor | Informaţia Zilei

Iohannis are o nouă şedinţă cu premierul, guvernatorul şi ministrul Finanţelor

Preşedintele României, Klaus Iohannis are astăzi, 22 mai, la Palatul Cotroceni, o şedinţă nouă şedinţă cu premierul Ludovic Orban,   guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale  este vorba de o evaluarea situaţiei economice în contextul crizei generate de epidemia de COVID-19.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea vineri, 22 mai a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind evaluarea situaţiei economice în contextul crizei generate de epidemia de COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.”, transmite Administraţia Prezidenţială. 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345