21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Ioan Mircea Paşcu spune că ruşii sunt de vină pentru furtuni

Scris de Vasile Andreica, 02 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
europarlamentarul PSD de Satu Mare, Ioan Mircea Pascu

europarlamentarul PSD de Satu Mare, Ioan Mircea Pascu

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu a lansat o întrebare deschisă pe Facebook, în care chestionează publicul dacă a observat o coincidenţă mare între vremea frumoasă din Rusia şi furtunile din România, Bulgaria şi Grecia. Cosmonautul român Dumitru Prunariu a fost dintre cei care l-au aprobat.

„A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondială, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, mă refer la noi, la bulgari şi la greci, avem numai ploaie şi furtuni? Două săptămâni – şi vor urma încă două, până la sfârşitul Cupei – Rusia se află încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasă… Sunt convins că este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale…”, a scris Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al Apărării.

El a fost aprobat de Dumitru Prunariu, care a amintit o întâmplare identică din 1980: ”Ce frumos şi nevinovat gândeşti, Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiada şi era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin şi aşa a ţinut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Ruşii s-au lăudat atunci cu tehnologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

”Tot timpul am avut în minte situaţia aceea”, i-a replicat Paşcu.

Abonează-te acum Online!
 1. AS a spus: 06 iulie 2018, ora 12:36

  Sti-ti ceva ?,,,,,,, ciobanilor……….eu nu sânt paseist
  …..dar ai dau dreptate.!!!…….Eu i-aş împuşca pe toti….
  Dar rusii au aşa ceva in dotare…….nu mă întrebaţi de
  Unde stiu……că nu am sa zic.

 2. Alex a spus: 05 iulie 2018, ora 19:57

  Ca ne dau apa vara nu e tocmai rau, sa o tina tot asa. Oricum s-a construit haotic, sau nu s-au facut niste amenajari necesare, mie mi se pare o impolitete sa-i invinuim pe rusi pentru ploi. D-l Pascu deobicei nu vorbeste in vant dar apa presupus ruseasca in alte locuri a facut minuni. Asa Ivan poate sa ne dea apa cata pofteste.

 3. zoli a spus: 03 iulie 2018, ora 19:25

  Va rog lasati omul in pace, omul are probleme capul e pisidist

 4. HBC a spus: 02 iulie 2018, ora 19:21

  animal planet

 5. Dac Bulibas a spus: 02 iulie 2018, ora 11:30

  Cata emotivitate, cata harneala in mintea bolnava al acestui europarlamentar PSD sa spuna ca rusii sunt de vina pt. furtuni….. Daca momentul acesta a legat de gatul Campionatului Mondial atunci cele de acum 2 luni iar cu inundatii ce a fost ? dar cele din anii trecuti ?….. In loc sa caute vinovati printre altii mai bine ne-ar spune ca in timpul guvernarii PSD+ALDE cate diguri au fost intarite sau construite in zonele cu risc,.., cate cursuri de rauri sau parauri au fost regularizate pt. a evita inundatiile catasrofale. Bani pt. cresterea bugetului serviciilor ( DNA, SRI, SIE, etc. ) intr-un an jumate cu 140% au gasit !!!.,pt. pensii speciale pt. demnitari au gasit !, pt. dublarea salariilor celor din administratiile publice locale au gasit !. In schimb, pt. diguri, poduri, sosele, autostrazi, sanatate, invatamant, NIMICA !!!. Despre asemenea lucruri nu vorbeste acest parazit/trantor al societatii !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.