17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.

Ioan Mircea Paşcu spune că ruşii sunt de vină pentru furtuni

Scris de Vasile Andreica, 02 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
europarlamentarul PSD de Satu Mare, Ioan Mircea Pascu

europarlamentarul PSD de Satu Mare, Ioan Mircea Pascu

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu a lansat o întrebare deschisă pe Facebook, în care chestionează publicul dacă a observat o coincidenţă mare între vremea frumoasă din Rusia şi furtunile din România, Bulgaria şi Grecia. Cosmonautul român Dumitru Prunariu a fost dintre cei care l-au aprobat.

„A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondială, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, mă refer la noi, la bulgari şi la greci, avem numai ploaie şi furtuni? Două săptămâni – şi vor urma încă două, până la sfârşitul Cupei – Rusia se află încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasă… Sunt convins că este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale…”, a scris Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al Apărării.

El a fost aprobat de Dumitru Prunariu, care a amintit o întâmplare identică din 1980: ”Ce frumos şi nevinovat gândeşti, Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiada şi era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin şi aşa a ţinut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Ruşii s-au lăudat atunci cu tehnologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

”Tot timpul am avut în minte situaţia aceea”, i-a replicat Paşcu.

Abonează-te acum Online!
 1. AS a spus: 06 iulie 2018, ora 12:36

  Sti-ti ceva ?,,,,,,, ciobanilor……….eu nu sânt paseist
  …..dar ai dau dreptate.!!!…….Eu i-aş împuşca pe toti….
  Dar rusii au aşa ceva in dotare…….nu mă întrebaţi de
  Unde stiu……că nu am sa zic.

 2. Alex a spus: 05 iulie 2018, ora 19:57

  Ca ne dau apa vara nu e tocmai rau, sa o tina tot asa. Oricum s-a construit haotic, sau nu s-au facut niste amenajari necesare, mie mi se pare o impolitete sa-i invinuim pe rusi pentru ploi. D-l Pascu deobicei nu vorbeste in vant dar apa presupus ruseasca in alte locuri a facut minuni. Asa Ivan poate sa ne dea apa cata pofteste.

 3. zoli a spus: 03 iulie 2018, ora 19:25

  Va rog lasati omul in pace, omul are probleme capul e pisidist

 4. HBC a spus: 02 iulie 2018, ora 19:21

  animal planet

 5. Dac Bulibas a spus: 02 iulie 2018, ora 11:30

  Cata emotivitate, cata harneala in mintea bolnava al acestui europarlamentar PSD sa spuna ca rusii sunt de vina pt. furtuni….. Daca momentul acesta a legat de gatul Campionatului Mondial atunci cele de acum 2 luni iar cu inundatii ce a fost ? dar cele din anii trecuti ?….. In loc sa caute vinovati printre altii mai bine ne-ar spune ca in timpul guvernarii PSD+ALDE cate diguri au fost intarite sau construite in zonele cu risc,.., cate cursuri de rauri sau parauri au fost regularizate pt. a evita inundatiile catasrofale. Bani pt. cresterea bugetului serviciilor ( DNA, SRI, SIE, etc. ) intr-un an jumate cu 140% au gasit !!!.,pt. pensii speciale pt. demnitari au gasit !, pt. dublarea salariilor celor din administratiile publice locale au gasit !. In schimb, pt. diguri, poduri, sosele, autostrazi, sanatate, invatamant, NIMICA !!!. Despre asemenea lucruri nu vorbeste acest parazit/trantor al societatii !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.