Invitatul zilei la Audienţe în direct este Cornel Mureşan, preşedintele Federaţiei Producătorilor de Pălincă din Nord-Vest | Informaţia Zilei

Invitatul zilei la Audienţe în direct este Cornel Mureşan, preşedintele Federaţiei Producătorilor de Pălincă din Nord-Vest

Scris de Ioan Aniţaş, 23 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prin emisiunile Audienţe în direct realizate la postul nostru de televiziune Informaţia TV, difuzate în zilele lucrătoare, oferim sătmărenilor posibilitatea de a intra în contact telefonic cu invitaţii emisiunii pentru a le adresa întrebări pe seama temelor propuse a fi dezbătute.

Invitatul emisiunii de marţi, 23 iulie, difuzată de la ora 18.30 este Cornel Mureşan, preşedintele Federaţiei Producătorilor de Pălincă din Nord-Vest.

Tema dezbaterii este – Stadiul negocierilor la Bruxelles în vederea reducerii accizei la rachiurile naturale din fructe obţinute în cadrul distileriilor care nu sunt antrepozite fiscale.

Desigur, pe parcursul emisiunii vom vorbi inclusiv despre perspectivele şi condiţiile de pornire în această toamnă a pălinciilor tradiţionale, cantităţile de pălincă ce pot fi produse ş.a.

Abonează-te acum Online!
  1. eva a spus: 24 iulie 2019, ora 07:48

    Osenii vind traditionala cu 10 lei litru ceea ce nu-i corect in situatia in care zaharul abia depaseste 2 lei kilogramul, s-ar putea multumi cu 5 lei pe litru mai ales ca o dau angross.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517