20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Invazie de musculiţe în Micro 17

Scris de Matei Larisa, 03 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Începutul verii din acest an le-a dat mari bătăi de cap tuturor sătmărenilor, care au aşteptat dezinsecţiile cu sufletul la gură. La început de toamnă, sătmărenii au ajuns în acelaşi punct, după cum am aflat de la unul dintre cititorii cotidianului Informaţia Zilei, care ne-a contactat telefonic.

”Este inadmisibil ce se petrece de câteva sătpămâni. Seara, când în sfârşit afară se răcoreşte, nu putem sta nici afară, nici în casă cu geamurile deschise, şi asta din cauza insectelor. Este o invazie îngrozitoare de musculiţe, am ajuns să le aspirăm de pe pereţii apartamentelor. Mai ales în cartierul Micro 17, fiind atât de aproape de dig, invazia este insuportabilă. Deşi această problemă este una care persistă deja de mai multe zile, nu am văzut sau nu am auzit să se facă vreo dezinsecţie. Este o adevărată bătaie de joc”, ne-a transmis cititorul C.H.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.